Το Futsalhellas ανοίγει πανιά…

Το Futsalhellas με μεγάλη υπερηφάνεια ολοκληρώνει την πλήρη επαναλειτουργία του με την ίδρυση για πρώτη φορά στα χρονικά του ποδοσφαιρου Σάλας στην χώρα μας του Mobile, αλλά και της Αγγλικής του σελίδας που μαζί με την Ελληνική, εχουν σκοπό να ενημερώνουν για όσα συμβαίνουν στο futsal  στην χώρα μας! Ως το πρώτο website για το ποδόσφαιρο σάλας στην χώρα μας αισθανόμαστε την ευθύνη να προωθήσουμε το ποδόσφαιρο σάλας προς πάσα κατεύθυνση εντός και εκτός Ελλάδας.

Για τον σκοπό αυτό προχωρήσαμε με την δημιουργία της σελίδας σε mobile έκδοση, για να μπορούν όλοι να ενημερώνονται όπου κι αν βρίσκονται για τα τελευταία νέα της σάλας. Παράληλα εδώ και λίγες μέρες έχουμε ξεκινήσει την αγγλική μας σελίδα στην οποία οι αναγνώστες απο την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό θα μπορουν να βλέπουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα με πλήρη ενημέρωση βαθμολογιών και σκόρερ, ανάρτηση αγγλικών άρθρων, αλλά και να επικοινωνούν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για το άθλημα στην χώρα μας. Στην νέα αυτή σελίδα κανείς θα μπορεί να διαβάσει εμπεριστατομένες αναλύσεις ανθρώπων του futsal, που αν και στα αγγλικά ευελπιστούμε να διευρύνει τους ορίζοντες όλων μας. Τέλος ενεργοποιούμε και το κανάλι μας στο youtube με την δημοσίευση αγώνων του παρελθόντος και άλλου υλικού (συνεντεύξεις, trailer, κλπ) με στόχο να βοηθήσουμε τους ανθρώπους του χώρου να μάθουν καλύτερα την ιστορία του αθλήματος και να αναδείξουμε τους πρωταγωνιστές του αθλήματος όλα αυτά τα χρόνια.

Σας προσκαλούμε να περιηγείστε καθημερινά στις σελίδες μας και σας καλούμε να μας στηρίξετε αναδημοσιεύοντας τα άρθρα μας σε facebook και το instagram.

Ακολουθήστε μας και αξιολογήστε μας σε:

facebook 

instagram

youtube