Ο Στέφανος Σοϊλεμές, σε συνέχεια της απόφασης της διοίκησης του Μινώταυρου, να μην δηλώσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League της επόμενης σεζόν, θέλησε να πει το δικό του ξεχωριστό αντίο στην ομάδα του Ταύρου, να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της και να αφήσει ανοικτή την πόρτα για μελλοντική συνεργασία.

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός αποτέλεσε δίδυμο φέτος με τον Φώτη Κεραμυδά στην τεχνική ηγεσία και μαζί παρουσίασαν ένα σύνολο που πάλευε όλα τα παιχνίδια και είχε φτάσει ως τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, μέχρι να έρθει η διακοπή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Μινώταυρος έπαιζε καλό futsal, ήταν δυσκολοκατάβλητο σύνολο, αποτελούσε… μπελά για κάθε αντίπαλο, ακόμα και για τους τρεις “μεγάλους” της σάλας. Πλέον, οι δυο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, αλλά το “αντίο” ήταν κάτι παραπάνω από φιλικό και δείχνει την αλληλοεκτίμηση που υπάρχει.

Αναλυτικά:

“Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια και το Δ.Σ. του «Μινώταυρου» για την άψογη συνεργασία που είχαμε την περσινή σεζόν.

Ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Κεραμυδά για την εμπιστοσύνη και την στήριξη στην ομάδα. Μας έδινε άμεσα λύση στα ομολογουμένως λίγα προβλήματα που εμφανίστηκαν κατά την αγωνιστική περίοδο.

Άψογη ήταν και η συνεργασία μου με τον συνάδελφό μου Φώτη Κεραμυδά με τον οποίο καταφέραμε να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο ομάδας, χτίζοντας για το μέλλον, κλείνοντας την σεζόν με πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και με σοβαρή υποψηφιότητα για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου.

Ευχαριστώ τον Γιώργο Καρανταλή που όσο του επιτρέπανε οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις βοήθησε ουσιαστικά από το πόστο του γενικού αρχηγού με την εμπειρία του.

Σημαντική ήταν και η προσφορά των ανθρώπων που ήταν πολύ κοντά στην ομάδα σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Χωρίς αυτούς θα έλειπε ένα σημαντικό κομμάτι στην οργάνωση της καθημερινότητας της ομάδας.

Ισχυρή ήταν και η παρουσία και υποστήριξη των φιλάθλων του Μινώταυρου που δημιουργούσαν την κατάλληλη ατμόσφαιρα σε αυτό το ιδιαίτερο γήπεδο «έδρα».

Αφήνω τελευταία τη δυνατή σχέση και το μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες που ήταν εκεί με σθένος και κουράγιο, που ανταπεξήλθαν στην ιδιαίτερη ψυχολογική και αγωνιστική πίεση. Κερδίσατε τον σεβασμό όλων γιατί αγωνιστικά ανεβάσατε το επίπεδό σας απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους. Γιατί πιστέψατε με την εικόνα σας εντός γηπέδου ότι είναι εφικτό, ναι, «μπορούσαμε και εμείς νταμπλ».

Αυτό που όμως έχει ξεχωριστή σημασία, αυτό που κρατώ ως παρακαταθήκη είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και η δύναμή τους πέρα από το ποδόσφαιρο.

Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία σε μια εποχή που παγκοσμίως κυριαρχεί η αβεβαιότητα. Να είσαστε καλά και ίσως, «Μινώταυρε», στο μέλλον να διασταυρωθούν ξανά οι δρόμοι μας”.