Την επόμενη Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο κλειστό του ΔΑΪΣ θα πραγματοποιηθεί το Super Cup ανάμεσα στον Δούκα και την ΑΕΚ, με φόντο το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Η πρωταθλήτρια ομάδα του Γιάννη Μοστριού θα παίξει με την Κυπελλούχο του Γιάννη Ζιάβα, ο οποίος θυμίζουμε ότι προσφάτως ανέλαβε και την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.

Το Super Cup επανήλθε για να αναβαθμίσει το προϊόν και να δώσει ένα ακόμη μεγάλο ματς στη σάλα. Μια εμπορική μάχη ανάμεσα σε δυο σπουδαίες ομάδες, οι οποίες θα τα δώσουν όλα για τον τίτλο. Ναι μεν δεν έχει τη βαρύτητα του πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου, αλλά και πάλι αποτελεί δέλεαρ για κάθε ομάδα.

Βέβαια, θα λέγαμε πως είναι μάλλον ατυχής η ώρα και η ημέρα που διεξάγεται ο αγώνας. Ο λόγος; Την ίδια ακριβώς ώρα αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ΑΕΚ με τον Άγιαξ για την πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στις 19:55 γίνεται η σέντρα του αγώνα της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον πρωταθλητή Ολλανδίας στο Άμστερνταμ.

Θεωρούμε, λοιπόν, πως το ότι συμπίπτουν οι δυο αγώνες, θα είναι αποτρεπτικός λόγος για να βρεθούν φίλαθλοι της Ένωσης στο γήπεδο για τον αγώνα, αλλά και γενικότερα φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, που θέλουν να δουν και αγώνα σάλας. Ίσως είναι κάτι που θα έπρεπε να λάβουν υπόψιν στην ΠΕΠΣΣ, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο εμπορικό το παιχνίδι!

Θα είναι κρίμα να γίνει το ματς μεταξύ συγγενών και φίλων, επειδή είναι λογικό ότι πολλοί φίλοι της Ένωσης που στηρίζουν και ακολουθούν το τμήμα futsal, θα προτιμήσουν το λαμπερό Champions League, ειδικά ύστερα από τόσα χρόνια απουσίας.

Όπως και να ‘χει, μακάρι το Δούκας – ΑΕΚ να αποτελέσει μια γιορτή για την ελληνική σάλα και να διεξαχθεί ένας αγώνας αντάξιος της ιστορίας και της ποιότητας των δυο ομάδων που θα πρωταγωνιστήσουν και την φετινή σεζόν!