Στις 21, 22 και 24 Αυγούστου οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν – δια ζώσης ή τηλεοπτικά – την προσπάθεια του ποδοσφαιρικού ΑΣΕΔ να κατακτήσει την πρώτη θέση του έβδομου προκριματικού ομίλου του UEFA Futsal Champions League που θα ισοδυναμεί με πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος στο επίσημο σάιτ του, οι αγώνες του ομίλου θα διεξαχθούν στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς, όπως ακριβώς έγινε και τα δύο προηγούμενα χρόνια με την προσπάθεια της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ. Η UEFA εμπιστεύεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην χώρα μας την διοργάνωση ενός εκ των προκριματικών ομίλων (preliminary round), γεγονός που μόνο τυχαίο δεν είναι.

Πράγματι, εκτός του Αθλητικού Κέντρου Δαΐς, υπάρχει ακόμη ένας κοινός παρανομαστής αυτής της τριετίας. Όπως παλιότερα η ΑΕΚ, έτσι και φέτος ο ΑΣΕΔ εμπιστεύτηκε τον φάκελο της υποψηφιότητάς του στην OLI, την Ελληνική εταιρεία αθλητικού τουρισμού η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάληψη της διοργάνωσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

«ΟLI SPORTS TOURISM AND EVENTS»

Aξίζει να σημειωθεί ότι η ΟLI SPORTS TOURISM AND EVENTS δραστηριοποιείται στον Αθλητικό Τουρισμό και την διοργάνωση αθλητικών events σε παγκόσμιο επίπεδο. Διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις και training camp στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για ομάδες από όλον τον κόσμο. Η εταιρεία OLI εκτός του ποιοτικού αθλητισμού που προσφέρει κάτω από άριστες συνθήκες, προσφέρει τη δυνατότητα στις αποστολές (αθλητές, προπονητές, συνοδούς) να γνωρίσουν τον τοπικό πολιτισμό, πραγματοποιώντας παράλληλα επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία, περιοχές ορόσημα και άλλα αξιοθέατα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της OLI απευθυνθείτε στο email info@oli.team και στις σελίδες της στο facebook και instagram.

Η διοίκηση του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά την OLI για την άψογη συνεργασία, προετοιμασία και αποτέλεσμα γνωρίζοντας ότι ο ρόλος της ήταν πολύτιμος ώστε το Μαρούσι να φιλοξενήσει τους αγώνες του έβδομου προκριματικού ομίλου της κορυφαίας, ευρωπαϊκής, διασυλλογικής διοργάνωσης…

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ακολουθεί το πρόγραμμα των αγώνων του 7ου Ομίλου:

Σάββατο 21/8

16:00 APOEL FC – FC ENCAMP

20:00 FC DIAMANT LINZ – DOUKAS AC

Κυριακή 22/8

16:00 DOUKAS AC – FC ENCAMP

20:00 FC DIAMANT LINZ – APOEL FC

Τρίτη 24/8

16:00 FC ENCAMP – FC DIAMANT LINZ

20:00 DOUKAS AC – APOEL FC