Ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, έστειλε το μήνυμά του ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League, που είχε με το… καλημέρα αναβολή λόγω κορονοϊού. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην σταθεί στην πανδημία και στο πώς επηρεάζει το άθλημα, τονίζοντας πως θα γίνει προσπάθεια να τηρηθεί στο ακέραιο το υγειονομικό πρωτόκολλο. Η υγεία όλων είναι πάνω από κάθε αποτέλεσμα, όπως τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

“Φίλες και φίλοι του αγαπημένου μας αθλήματος,

Η φετινή χρονιά είναι πολύ ιδιαίτερη απ’ όλες τις απόψεις για όλους μας. Η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να καλπάζει και οφείλουμε όλοι μας να φερόμαστε με υπευθυνότητα απέναντι στους γύρω μας και στην κοινωνία.

Σε αυτές τις συνθήκες, όπου το τοπίο παραμένει νεφελώδες και οι προκλήσεις είναι συνεχείς και καθημερινές, η ΠΕΠΣΣ οφείλει να θωρακίσει όσο καλύτερα μπορεί το δικό της “σπίτι”, τη δική της “οικογένεια” που δεν είναι άλλη απ’ όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο σάλας στη χώρα μας.

Τα φετινά πρωταθλήματα της Stoiximan Futsal Super League, της Futsal League και των υποδομών θα διεξαχθούν σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, γι’ αυτό και θα πρέπει άπαντες να προτάξουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου η σεζόν να κυλήσει όσο πιο ομαλά γίνεται.

Με τον ιό δεν έχουμε ξεμπερδέψει και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα συμβεί αυτό. Η ζωή όμως κυλάει, συνεχίζεται, όμως οφείλουμε να κινούμαστε μέσα σε αυστηρά πλαίσια, πάντα με σεβασμό στους κανόνες και στις οδηγίες των ειδικών, προτάσσοντας πρώτα και πάνω απ’ όλα την ανθρώπινη υγεία.

Η Ένωση θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τηρείται με ευλάβεια το υγειονομικό πρωτόκολλο και παράλληλα να στηρίξει τις ομάδες στο μέτρο του δυνατού και του εφικτού. Καμία νίκη, κανένα αποτέλεσμα δεν μπαίνει πάνω από τον άνθρωπο και το κοινωνικό καλό, αυτός είναι κανόνας απαράβατος.

Καλή σεζόν και με υγεία για όλους…

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΠΣΣ,

ΝΙΚΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ”