Χώρισαν από την Δευτέρα (3/12) οι δρόμοι του Σταύρου Μαυράκη με την Καλλιθέα. Ο έμπειρος Έλληνας κόουτς δεν θα συνεχίσει την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας των Νοτίων Προαστίων, η οποία καλείται να αναζητήσει την διάδοχη κατάσταση για την άκρη του πάγκου της.

Η διαφορετική προσέγγιση ορισμένων κομβικών ζητημάτων αναφορικά με την πορεία της ομάδας, έφερε και το διαζύγιο, αφού αποφασίστηκε από τις δυο πλευρές πως θα ήταν καλύτερο για την Καλλιθέα να ακολουθήσει μια διαφορετική ρότα από εδώ και πέρα.

Έπειτα από 12 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League, η Καλλιθέα βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας τρεις νίκες και εννέα ήττες. Προφανώς και η συγκομιδή δεν είναι η αναμενόμενη, με τον στόχο να είναι η όσο το δυνατόν πιο εύκολη και γρήγορη παραμονή στα μεγάλα σαλόνια.

Όπως και να ‘χει, μια συνεργασία που ξεκίνησε με όνειρα και ελπίδες φέτος, είχε άδοξο τέλος. Μένει να δούμε ποιος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του, αλλά και ποια θα είναι η επόμενη προπονητική στέγη του Σταύρου Μαυράκη.