Με ομόφωνη απόφασή του, το Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Κουνταρδά και τις Προεθνικές Ομάδες. Ως γνωστόν, κατείχε την θέση του Τεχνικού Διευθυντή, αλλά σταματά να ασκεί τα καθήκοντά του.

Να τονιστεί ότι ο μέχρι πρότινος προπονητής της Elite, μετά τη συνένωση της ομάδας του με το Φάληρο, είναι πλέον Τεχνικός Διευθυντής, με τη θέση του κόουτς να ανήκει στον Δημήτρη Πολποτίνη. Η Ένωση τού ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Παράλληλα, αποφασίστηκε ότι οι κ.κ. Αυλωνίτης, Μητσόπουλος και Τζιούβελης αποτελούν την τριμελή επιτροπή που αναλαμβάνει την οργάνωση και την διαχείριση των προεθνικών κλιμακίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΠΣΣ, ο Δημήτρης Κουνταρδάς αποτελεί παρελθόν από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή των Προεθνικών Ομάδων.

Τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά του και στο έργο του στη σάλα.

Επίσης, η Ένωση ανακοινώνει ότι οι κ.κ. Αυλωνίτης, Μητσόπουλος και Τζιούβελης αποτελούν την τριμελή επιτροπή που αναλαμβάνει την οργάνωση και την διαχείριση των Προεθνικών κλιμακίων”.