Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Δημήτρης Θανασάι έπειτα από μια τετραετία. Ο ίδιος το ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ευχαριστώντας την Ένωση για όλα αυτά τα χρόνια κοινής διαδρομής, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Κωνσταντίνο Μαρινάκη, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο αποχώρησε από την ηγεσία, όπως είχε αποκαλύψει μάλιστα το Futsalhellas.com.

Φυσικά, μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει ο επόμενος σταθμός του, καθώς πρόκειται για έναν πολύ ικανό παίκτη, με έφεση στο σκοράρισμα, ο οποίος δεδομένα θέλει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο και να πρωταγωνιστεί. Γίνονται ζυμώσεις και συζητήσεις και σύντομα θα υπάρχουν νέα αναφορικά με το μέλλον του. Το σίγουρο είναι ότι θα αποτελέσει μήλον της έριδος και η ομάδα που θα τον πάρει, θα ενισχυθεί πολύ.

Όσο για την Ένωση, συνεχίζεται η ανανέωση του ρόστερ, θυμίζοντας ότι έχει φύγει και ο διεθνής τερματοφύλακας, Δημήτρης Θεοφίλου, αφού θα στηριχθεί ο Χριστόπουλος και παράλληλα θα αποκτηθεί δεύτερος γκολκίπερ έτοιμος και με μεγάλη εμπειρία στη σάλα. Προς ώρας έχει ανακοινωθεί ο Παπακώστας από τον Παναθηναϊκό.

Ο Θανασάι, πέρα από τα πολλά τέρματα που σημείωσε, κατέκτησε δυο πρωταθλήματα,  ένα Κύπελλο και 2 Super Cup Ελλάδας με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

“Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν!! νιώθω περήφανος και τιμή μου που έπαιξα στην ΑΕΚ!!! πέρασα 4 χρόνια σχεδόν τα πάντα με αυτήν την ομάδα!! Γέλιο χαρές λύπες Αλλά δυστυχώς ήρθε η ώρα να αποχωρήσω!!θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίχτες και φίλους που έκανα στην ΑΕΚ!!

Τον κόσμο της ΑΕΚ για την αγάπη που έδειξε στο πρόσωπο μου!! Και τον εξαιρετικό αυτόν άνθρωπο, Κωνσταντίνο Μαρινάκη, που ότι και αν χρειαζόμασταν σαν ομάδα ήταν εκεί και μας το πρόσφερε σαν να ήμαστε επαγγελματίες Δύσκολα βρίσκεις τέτοιους ανθρώπους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!! Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία εύχομαι !!! AEK FUTSAL”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανασάι.