Ο Χαράλαμπος Συντζανάκης, λίγες ώρες μετά τη νίκη της Σαλαμίνας επί του Ηνίοχου για την 18η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League, αποφάσισε να μην συνεχίσει στην ομάδα και το γνωστοποίησε με δήλωσή του στα social media.

Το Futsalhellas ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, προκειμένου να ζητήσει την άποψή του γι’ αυτό το διαζύγιο, το οποίο δεν ήταν ιδιαίτερα βελούδινο έπειτα από έξι χρόνια κοινής πορείας. Ο ίδιος δεν ήθελε στην παρούσα φάση να πει πολλά, δεν ήθελε να εμβαθύνει περισσότερο στο πώς έφτασαν εδώ τα πράγματα.

“Θέλω να πω πολλά, άλλα θα μου επιτρέψεις να μην τα αναφέρω. Κράτησε μόνο ότι δεν σεβάστηκαν τον κόπο μου όλα αυτά τα χρόνια, τα πέτρινα. Η απόφαση δεν ήταν δικιά μου. Ήταν αποφασισμένο εδώ και καιρό. Και δεν ρώτησαν την γνώμη μου. Αυτό. Είναι κυρίως ηθικό το θέμα. Εγώ ήμουν εκεί μέχρι χθες την τελευταία στιγμή και την νίκη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Συντζανάκης, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης των ανθρώπων της σάλας.