Σε ρυθμούς.. σάλας έχει μπει για τα καλά η πόλη της Λαμίας καθώς από φέτος θα έχει εκπροσώπηση στο πρωτάθλημα της Futsal League μέσω του νεοσύστατου τμήματος του ΠΑΣ Λαμία. Η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε επίσης στην ίδρυση δυο νέων τμημάτων (ποδόσφαιρο γυναικών, αγωνιστικό Μπριτζ).

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον καθώς το format με τους 2 ομίλους αλλά και η συμμετοχή 7 ομάδων από την επαρχία αποτελούν στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί από την διοργανώτρια αρχή αλλά και από όλους όσους συμμετέχουν. Αν σκεφτούμε κιόλας πως η σεζόν που μόλις ξεκίνησε ακολουθεί ύστερα από αρκετούς μήνες με lockdown και αυστηρούς περιορισμούς στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, πρωτοβουλίες σαν αυτή του ΠΑΣ Λαμία, του ΑΟ Τρικάλων, της Υπεροχής Τρικάλων που ξεκινούν αλλά και των παλιών μας γνώριμων (Ρέθυμνο, Σάμος, Καρπενήσι, Λάρισα) μόνο καλό μπορούν να φέρουν στο άθλημα και χρειάζονται στήριξη από όλους μας.

Το starsports.gr βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας στο Χαλκιοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο στο οποίο το τμήμα futsal του ΠΑΣ Λαμία προετοιμάζεται εντατικά για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Λαμία συμμετέχει στον Α’ Όμιλο με ΑΕΚΑ, Αδέσποτο, Καρπενήσι, Λάρισα, ΑΟ Τρίκαλα και Υπεροχή Τρικάλων.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Νίκος Τσιλαλής, λίγες μέρες πριν, συναντήθηκε ραδιοφωνικά με το “ΤΡΙΟ ΜΠΕΛΚΑΝΤΟ” στο RADIO LAMIA και μίλησε αναλυτικά για τις κινήσεις του συλλόγου και την επιθυμία του να φέρει τους νέους αλλά και ευρύτερα τον κόσμο της τοπικής κοινωνίας να αγκαλιάσουν τα νέα τμήματα, κάτι το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να φαίνεται καθώς το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ήδη μεγάλο και αναμένεται να ενταθεί με την έναρξη της αγωνιστικής δράσης!