Ο Δούκας κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Stoiximan.gr Futsal Superleague, η ΑΕΚ πήρε το Κύπελλο στο Final-4 που έγινε στη Χαλκίδα και οι τίτλοι… μοιράστηκαν. Συν τις άλλοι, δεν υπήρξε ομάδα με νταμπλ ούτε στις μικρές, ηλικιακά, κατηγορίες, για το λόγο αυτό η ΠΕΠΣΣ επαναφέρει τον θεσμό του Super Cup, το οποίο υπήρχε και στο παρελθόν, αλλά κάποια στιγμή ατόνισε και σταμάτησε να διεξάγεται.

Παρ’ όλα αυτά, πέντε μέλη της Ένωσης συζήτησαν το θέμα στη Χαλκίδα, αποφάσισαν να προτείνουν σε ένα από τα επόμενα Δ.Σ. την διεξαγωγή του Super Cup και η πρόταση αυτή θα περάσει. Πότε θα γίνει το Super Cup; Σύμφωνα με την ενημέρωση του futsalhellas.com, τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα την ημέρα της κλήρωσης του επόμενου πρωταθλήματος.

Η ΠΕΠΣΣ θέλει να κάνει ό,τι και με το Super Cup της UEFA στο κλασσικό ποδόσφαιρο την ίδια μέρα της κλήρωσης των αγώνων του πρωταθλήματος, και να δώσει μια άλλη αίγλη και ενδιαφέρον στον θεσμό. Έτσι, λοιπόν, οι Δούκας και ΑΕΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν την ημέρα που θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, νωρίτερα θα γίνουν αντίστοιχα ματς και στις μικρότερες ηλικίες.