Η μεγάλη ώρα κοντοζυγώνει και η Εθνική μας ετοιμάζεται να γράψει μια ακόμη χρυσή σελίδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρίσκεται από την Τετάρτη (27/1) στο Κισινάου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (28/1, 18:30) με τη Μολδαβία στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Group Stage για την πρόκριση τους στο Uefa European Championship 2022.

Μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση απέναντι στην Τουρκία, η γαλανόλευκη προχώρησε στη διοργάνωση και πέρα από τη Μολδαβία θα αντιμετωπίσει στον Γ’ Όμιλο το Αζερμπαϊτζάν και τη Σλοβακία. Στην φάση του Group Stage λαμβάνουν μέρος 32 ομάδες οι οποίες είναι χωρισμένες σε οκτώ ομίλους και θα προκριθούν οι πρώτες δύο από τον κάθε όμιλο στους “16” του θεσμού.

Μετά το ματς με τη Μολδαβία, η Εθνική μας θα υποδεχθεί το Αζερμπαϊτζάν στις 2 Φεβρουαρίου (18:00) στο ΔΑΪΣ. Στις 4/3 παίζει εκτός έδρας με τη Σλοβακία, στις 7 Μαρτίου και 9 Απριλίου υποδέχεται Σλοβακία και Μολδαβία αντίστοιχα, ενώ κλείνει τους αγώνες του ομίλου στο Μπακού με τους Αζέρους στις 14 Απριλίου.

Το ελληνικό futsal έχει μεγάλη ανάγκη από μια ακόμη επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Οι ευχές όλων μας είναι δίπλα στον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιάννη Ζιάβα και τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους, να τιμήσουν τα γαλανόλευκα και να καταθέσουν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο. Μπορούν και θα τα καταφέρουν…

Αναλυτικά η αποστολή:

Θεοφίλου Δημήτριος ΑΕΚ FUTSAL
Καραβίδας Δημήτριος ΔΟΥΚΑΣ ΑΣΕ
Μάλοβιτς Κωνσταντίνος ΔΟΥΚΑΣ ΑΣΕ
Σταυρακόπουλος Χαράλαμπος ΔΟΥΚΑΣ ΑΣΕ
Μιχαλίτσης Ευθύμιος ΑΕΚ FUTSAL
Δελαπόρτας Ιωάννης ΑΕΚ FUTSAL
Ασημακόπουλος Βασίλειος ΑΕΚ FUTSAL
Μάνος Αντώνιος ΑΕΚ FUTSAL
Ζέρβας Δημήτριος ΔΟΥΚΑΣ ΑΣΕ
Παπακώστας Σπυρίδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ FUTSAL
Ταρνανίδης Ανδρέας ΑΕΚ FUTSAL
Πάνου Κωνσταντίνος ΑΕΚ FUTSAL
Ντάτις Μάριος ΑΕΚ FUTSAL
Τσίνας Λάμπρος ΔΟΥΚΑΣ ΑΣΕ
Γούσης Παναγιώτης ΑΕΚ FUTSAL
Καρύδας Δημήτριος ΑΕΚ FUTSAL