Αντίθετο δρομολόγιο πραγματοποιούν οι Ηλίας Χατζηφωτίου και Τάσος Ζιάκας. Ο πρώτος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και συνεχίζει στην ΑΕΚ, ενώ ο δεύτερο άφησε την Ένωση και θα φορέσει την πράσινη φανέλα.

Οι κινήσεις στη Stoiximan.gr Futsal Super League συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και θα έχει πολύ ενδιαφέρον το επόμενο πρωτάθλημα, έτσι όπως θα διαμορφωθούν τα ρόστερ των ομάδων. Μένει να δούμε πλέον και τις επόμενες κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν, διότι υπάρχει κινητικότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Ζιάκα:

“Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Τάσο Ζιάκα. Τάσο σ’ευχαριστούμε για αυτά τα 3 όμορφα χρόνια, τους 3 τίτλους και σε συγχαίρουμε για το ήθος σου! Καλή συνέχεια!”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Χατζηφωτίου:

“Ο Ηλίας Χατζηφωτίου στην ομάδα της καρδιάς του!

Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Ηλία Χατζηφωτίου. Ο 19χρονος παίκτης συμμετείχε στην Futsal Superleague που τελείωσε για 1η χρονιά και πέτυχε 8 τέρματα! Ήταν επίσης βασικό στέλεχος της Εθνικής Κ-19 και συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχημένη πορεία της στο Euro!

Καλοσωρίζουμε τον Ηλία στην οικογένεια της ΑΕΚ, του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα της καρδιάς του!”.