Την δυναμική της μακριά από το “Νίκος Γραμματικός” έδειξε για ακόμη μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα η Σαλαμίνα. Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής επιβλήθηκε με 4-3 της Αθήνας ’90 στο κλειστό της Πολιτείας και ανέβηκε στο 21 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Ερμή Ζωγράφου. Στους 30 έμεινε το τρίτο Καλτσέτο.

Μάλιστα, οι νησιώτες του Διονύση Νικολακόπουλου χρειάστηκε να κάνουν μεγάλη ανατροπή από 3-1 στο β’ μέρος και να πάρουν το τρίποντο απέναντι στο συγκρότημα του Γιάννη Βρόντου που φέτος έχει επιδείξει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα. Αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερο το επίτευγμα της Σαλαμίνας.

Ο Σταφσουλάι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, για να το γυρίσει ως το ημίχρονο η Αθήνα ’90. Μάλιστα, το τρίτο γκολ ήταν αυτογκόλ και τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για τη Σαλαμίνα.

Παρ’ όλα αυτά, στο δεύτερο 20λεπτο κατάφερε να μειώσει με τον Πασσαλή, ο Χατζηφωτίου ισοφάρισε και το νικητήριο τέρμα ήταν σχεδόν… buzzer beater, αφού σημειώθηκε και πάλι από τον Σταφσουλάι στα 6 δευτερόλεπτα από το τέλος και σε ένα σημείο που ήταν πολύ δύσκολο για τους γηπεδούχους να αντιδράσουν και τουλάχιστον να πάρουν τον έναν βαθμό.