Μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής και ήταν η πρώτη του στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League. Η ομάδα του Αυγουστίνου Κάτσαρη επιβλήθηκε με 6-2 της Λάρισας Futsal στον θεσσαλικό Κάμπο και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς έπειτα από πέντε αγώνες έναντι τριών που έχουν ως τώρα οι νεοφώτιστοι.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να έχουν σε τρομερή ημέρα τον Σουλή, ο οποίος πέτυχε καρέ τερμάτων και ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής, ενώ στον αντίποδα η Λάρισα τα βάζει με την ατυχία και με το ότι δεν είχε την αποτελεσμάτικοτητα που θα ήθελε στις φάσεις που δημιούργησε και οι οποίες επηρέασαν την τελική έκβαση της αναμέτρησης.

Ο Πήγασος ήταν πιο αποτελεσματικός, έπαιξε συγκροτημένα και στο τέλος έφτασε σε μια ευρεία νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που πάλεψε, είχε ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Ο Τσιρογιάννης και ο Τσιάτας ήταν οι σκόρερ για τη Λάρισα, ενώ για τον Πήγασο ο Σουλής σημείωσε τα τέσσερα από τα έξι γκολ και ηγήθηκε της μεγάλης νίκης της ομάδας της Αγίας Παρασκευής στη μάχη για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη αποφυγή του υποβιβασμού.

Να ευχηθούμε περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Πηγάσου που υπέστη εξάρθρωση ώμου, με τη Λάρισα μάλιστα να ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον ΕΟΔΥΑ για την ιατρική κάλυψη του αγώνα και για την άμεση αντιμετώπιση του συμβάντος με τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Photo Credits: Φίλοι Ποδοσφαίρου Σαλας – Futsal Λάρισας