Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού απλώνει τα δίχτυα του σε όλη την Αθήνα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για επτά ακαδημίες του “τριφυλλιού” στην πρωτεύουσα.

Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟ μετά από την παρουσία του στην περιοχή της Νέας Μάκρης και το συμβολικό του πέρασμα από το Μάτι , όπου δόθηκαν ποδοσφαιρικοί αγώνες και πραγματοποιήθηκε ένα camp, συνεχίζει την δράση του σε περιοχές της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν ήδη επτά ακαδημίες του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο σάλας σε ηλικίες (5-16 ετών για αγόρια και κορίτσια).

Αναλυτικά οι επτά ακαδημίες είναι στα εξής σημεία:

1) Νέος Κόσμος, Σαρκουδίνου & Μουρεύ

2) Μετς, Άλσος Λογγίνου

3) Θησείο, Ασωμάτων & Απ. Παύλου

4) Αμπελόκηποι, Τσόχα & Μελά

5) Ελληνορώσων, Βλάχου & Εφταλιώτη

6) Γουδί, Γ. Παπανδρέου & Κανελλοπούλου

7) Κυψέλη, Ευελπίδων 18

Οι προπονήσεις ξεκινάνε την 1η Σεπτεμβρίου , θα είναι καθημερινές και αποτελούνται από έμπειρους διπλωματούχους προπονητές.

Υπεύθυνοι Ακαδημιών: Τριανταφυλλιά Κολώτση – Θόδωρος Ντάρλας

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΠΑΟΥΡΗΣ

Εξάλλου, παίκτης του Παναθηναϊκού θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Παναγιώτης Παούρης. Ένας εκ των πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού τη σεζόν που μας πέρασε (πέτυχε 25 τέρματα), ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Χάρη Γράψα, αποτελώντας ένα από τα δυνατά του “όπλα” στην πορεία πρωταθλητισμού που θα κάνουν ξανά οι πράσινοι.