Ο Παναθηναϊκός θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος σταθμός των Φιλίππου και Καρανταλή καθώς ύστερα από την απόφαση της διοίκησης του Μινώταυρου να μην δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα οι δύο παίκτες αποχώρησαν από την ομάδα του Ταύρου. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο έχουν ήδη συζητήσει με τους “πράσινους” και βρίσκονται με το στυλό στο χέρι για να υπογράψουν στην νέα τους ομάδα.

Όπως ήταν λογικό, μετά την αποχώρηση του Μινώταυρου από το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League, όλο το μεταγραφικό ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στους παίχτες των “κόκκινων”. Αυτό ακριβώς έπραξε και ο Παναθηναϊκός και επειδή “το γοργόν και χάριν έχει” κατάφερε άμεσα να προσεγγίσει τους δύο παίχτες για να τους εντάξει στο δυναμικό του για τη νέα σεζόν.

O Φιλίππου, ο κορυφαίος σκόρερ του ελληνικού ποδοσφαίρου σάλας και “αιώνιος” αρχηγός του Ταύρου, μετά από 18 χρόνια στον Μινώταυρο αλλάζει ομάδα με σκοπό να συνεχίσει να σκοράρει κατ’ εξακολούθηση αλλά με διαφορετική φανέλα από αυτή που τον συνηθίσαμε όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά με μοναδικό στόχο να καταφέρει να πανηγυρίσει έναν τίτλο.

Στον Παναθηναϊκο θα τον ακολουθήσει, όπως όλα δείχνουν, και ο Σωτήρης Καρανταλής, ο οποίος μετά από τρία χρόνια στον Μινώταυρο θα κάνει το βήμα παραπάνω και θα φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι. Ξεκίνησε από τον Ηνίοχο από πολύ μικρός και ύστερα από ένα σύντομο πέρασμα από το κλασσικό ποδόσφαιρο επέστρεψε στο futsal για να αγωνιστεί στον Πρωτέα και ύστερα να γίνει κάτοικος Ταύρου.

Τον ίδιο δρόμο δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και περισσότεροι “ταύροι” καθώς οι φήμες θέλουν τον Παναθηναίκό να έχει προσεγγίσει περισσότερους από δύο ακόμα παίχτες θέλοντας έτσι να χτίσουν μια πολύ δυνατή ομάδα για το νέο πρωτάθλημα και να επωφεληθούν από την χημεία που ήδη υπάρχει μεταξύ τους.