Ούτε ένα 24ωρο δεν έμεινε χωρίς προπονητή ο Παναθηναϊκός. Ο Χάρης Γράψας αποτέλεσε την Δευτέρα (12/10) παρελθόν από το τριφύλλι και σήμερα (13/10) ανακοινώθηκε ότι ο Στέφανος Σοϊλεμές αναλαμβάνει τους πράσινους και είναι αυτός που θα τους οδηγήσει στον φετινό μαραθώνιο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο πρώην προπονητής του Μινώταυρου (πέρυσι ήταν με τον Φώτη Κεραμυδά στην ομάδα του Ταύρου), ο οποίος παλαιότερα ήταν για χρόνια και ομοσπονδιακός προπονητής (πριν τον Γιάννη Ζιάβα), είναι εκείνος που θα τρέξει το πράσινο καράβι από ‘δω και πέρα και θα προσπαθήσει να το οδηγήσει με ασφάλεια στον προορισμό του.

Ένας έμπειρος προπονητής, με πολλές παραστάσεις, μπαρουτοκαπνισμένος, ικανός να κοουτσάρει μια ομάδα απαιτήσεων όπως ο Παναθηναϊκός, είναι η επιλογή του τριφυλλιού για την άκρη του πάγκου του. Το τριφύλλι προέρχεται από δυο αρνητικά αποτελέσματα (ισοπαλία με Σαλαμίνα, ήττα από Φάληρο) και θέλει να επανέλθει άμεσα στις νίκες.

Αναλυτική η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση του ΠΑΟ FUTSAL σας ενημερώνει ότι από σήμερα αναλαμβάνουν το προπονητικό τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας οι κ.κ. Στέφανος Σοιλεμές και Στράτος Ιατρού.

Θεόδωρος Ντάρλας

Πρόεδρος ΠΑΟ FUTSAL”