Κάλεσμα στον κόσμο του futsal απηύθυνε ο υπεύθυνος προπονητής του κλιμακίου της Κ14, Χαράλαμπος Συντζανάκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Σαλαμίνας την Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 18:30 το απόγευμα. Με τον τρόπο αυτό θα κλείσει ένας όμορφος κύκλος δουλειάς και συνεργασίας του τμήματος και γονείς, φίλοι, προπονητές και φυσικά οι ίδιοι οι αθλητές θα βρεθούν για να συναντηθούν για τελευταία φορά πριν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Σε ανάρτησή του ο κ. Συντζανάκης αναφέρει τα εξής:

“Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες, τους γονείς και τους προπονητές των σωματείων της Σαλαμίνας και κάθε άλλο φίλο του ποδοσφαίρου σάλας, να παρακολουθήσουν από κοντά την ανοιχτή προπόνηση του κλιμακίου της Προ Εθνικής ομάδας Κ-14 που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 και ώρα 18:30 στο κλειστό γήπεδο Ν. Γραμματικός Σαλαμίνας.

 Ελάτε να χειροκροτησουμε μαζί όλα αυτά τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου σάλας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Ακολούθως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης οι αθλητές και οι γονείς τους θα παρακολουθήσουν από κοντά στην αίθουσα εικονικής πραγματικότητας την αναπαράσταση της ναυμαχίας Σαλαμίνας σε προβολή 3d στο κέντρο πολιτισμού Σαλαμίνας Μητροπολίτης Ιγνάτιος “

Η γιορτινή αυτή προπόνηση έρχεται σε συνέχεια διάφορων δράσεων που οργανώθηκαν φέτος όπως το ταξίδι στην Λάρισα στις 19-20 Μαϊου, μαζί με το αντίστοιχο τμήμα της Κ15 του κ.Μήτρου, όπου οι νεαροί αθλητές αντιμετώπισαν σε φιλικούς αγώνες την ΑΕΛ και Ατρόμητους στο Sports Club Βουτυρίτσα.

Ο κ. Συντζανάκης μάς δήλωσε για το τουρνουά:

“Θα ήθελα να πω δυο λόγια για αυτήν την συμμετοχή των παιδιών της Προεθνικής ομάδας Κ14 του ποδοσφαίρου σάλας στο τουρνουά της Λάρισας. Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο της Τεχνικής επιτροπής & Προ εθνικών ομάδων κ. Βεκρή Καλλιόπη και τον αξιότιμο προπονητή και φίλο κ. Τσακανίκα Αθανάσιο που μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω και εγώ μέλος ως προπονητής της Under 14 National Team Futsal. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Παπαδημητρίου Χρήστο που ως πρόεδρος της ΑΕΛ FUTSAL εξασφάλισε τα πάντα για την άψογη οργάνωση και διοργάνωση όλου του διήμερου , την διαμονή μας στο ξενοδοχείο και την ξενάγηση στην υπέροχη πόλη της Λάρισας. Τέλος να ευχαριστήσω τον παλαίμαχο άσο και παλιά δόξα της ΑΕΛ κ. Θοδωρή Βουτυρίτσα για την υποδοχή και την φιλοξενία στο αθλητικό του κέντρο την έδρα διεξαγωγής των αγώνων.

Με τα παιδιά αυτά τα οποία είναι όλα γεννηθέντα το 2009 είμαστε περίπου 1 μήνα μαζί έχοντας κάνει ουσιαστικά 5 προπονήσεις στις οποίες προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα όσον αφορά την εκτέλεση των βασικών αρχών του αθλήματος. Το τουρνουά αυτό ήρθε την κατάλληλη στιγμή καθώς τα παιδιά αυτά πέραν του αγωνιστικού κομματιού, απέκτησαν εμπειρίες, δημιουργήσαν ακόμα καλύτερες σχέσεις φιλίας μεταξύ τους, διασκέδασαν και το ευχαριστήθηκαν. Ελπίζουμε σε ανάλογες και ακόμα καλύτερες δράσεις στο μέλλον.
Για την ιστορία μεγάλος νικητής και στους 4 αγώνες αναδείχθηκε το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ – FUTSAL”