Στο παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής, η Αθήνα ’90 πέρασε νικηφόρα από το Πέραμα, επικρατώντας με 8-5 του Νέου Ικόνιου σε ένα ματς με πολύ θέαμα.

Το ιστορικό καλτσέτο του Γιάννη Βρόντου έκανε μάλιστα ανατροπή και έφτασε στο πολυπόθητο τρίποντο, μετρώντας πλέον 31 βαθμούς στο πρωτάθλημα και δεν κινδυνεύει να απωλέσει την τρίτη θέση, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 14 βαθμούς και βρίσκονται συγκάτοικοι με τη νεοφώτιστη και πολύ δυνατή Λάρισα.

Οι γηπεδούχοι του Θανάση Ζάχου προηγήθηκαν με 4-2 στο φινάλε του πρώτου 20λεπτου, ακολούθως το σκορ έγινε 5-3 και στα τελευταία λεπτά έγινε μια μεγάλη αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους που έδειξαν χαρακτήρα, πέτυχαν πέντε αναπάντητα γκολ και έφτασαν σε μια πολύ μια πολύ σπουδαία νίκη.

Οι Γκεγκάι και Γ. Χονδρουδάκης σημείωσαν από δύο γκολ για το Ικόνιο, ενώ ένα τέρμα σημείωσε ο Π. Χονδρουδάκης. Στον αντίποδα, οι Ντάρλας, Ζιάκας και Αρτινός σημείωσαν από δύο γκολ και από ένα ο Κάλκος και ο Παπαδόπουλος. Έγινε μεγάλη μάχη στο Πέραμα και πέρα από τα 13 γκολ μοιράστηκαν 11 κίτρινες κάρτες.