Ο Δημήτρης Αντωνίου, ο οποίος πέρυσι έκανε εξαιρετική δουλειά στην ομάδα του Καρπενησίου, θα παραμείνει στο πηδάλιο των Ευρυτάων και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπου μοναδικός στόχος είναι η άνοδος στη Stoiximan.gr Futsal Super League.

Άλλωστε, το Καρπενήσι στην παρθενική του παρουσία στη σάλα άφησε τα διαπιστευτήριά του, έκανε πρωταθληματική πορεία στη Futsal League και έδειξε πως είναι μια ομάδα με παρόν και μέλλον, έχοντας γερές βάσεις και σχέδιο. Παράλληλα, στην ανακοίνωση τονίζεται πως σύντομα θα ανακοινωθούν και οι επόμενες κινήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα βρίσκεται ο Δημήτρης Αντωνίου. Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι επόμενες κινήσεις της ομάδας μας.

Ο Δημήτρης Αντωνίου είναι ο άνθρωπος, ο οποίος καλείται να οδηγήσει την ομάδα του Καρπενήσι Futsal στην Α΄ Εθνική σάλας. Ο 57χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής και διπλωματούχος προπονητής UEFA B άφησε τα διαπιστευτήρια του στο περυσινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, οδηγώντας την ομάδα σε υψηλά βαθμολογικά «στρώματα».

Ο κ. Αντωνίου με καταγωγή από το Λιανοκλάδι Φθιώτιδας είναι ιδιοκτήτης και προπονητής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, από την οποία αναδείχτηκε ο διεθνής Παναγιώτης Λιάγκας του Λεβαδειακού. Έχει επίσης προπονήσει την Παλλαμιακή Φθιώτιδας, τον ΑΠΟΚ, τον Αίολο, τον Εύρυτο Λαγκαδιάς, τα Άγραφα και τη Μυρίκη, ενώ είναι και ενωσιακός τεχνικός της ΕΠΣ Ευρυτανίας επί σειρά ετών. Έχει διατελέσει βοηθός προπονητή του Πανιωνίου την περίοδο 2001-2002 στην Α΄ Εθνική.

Ως ποδοσφαιριστής πέρασε από τον Αγρότη Λιανοκλαδίου, την Παλλαμιακή, τον ΑΠΟΚ και τον Αίολο. Είναι ένας άνθρωπος με σημαντική προσφορά στον αθλητισμό, τον οποίο υπηρετεί επί σειρά ετών.Είναι πατέρας του ολυμπιονίκη της χιονοδρομίας Γιάννη Αντωνίου και του ποδοσφαιριστή Πάνου Αντωνίου”.