Την φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να φοράει ο Κωνσταντίνος Πάνου. Ο άλλοτε παίκτης του Δούκα, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στις φετινές επιτυχίες της Ένωσης (πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ), αποφάσισε να παραμείνει στα κιτρινόμαυρα, παρά τις δελεαστικές προτάσεις που είχε από ομάδες του εξωτερικού, ώστε να φύγει για δεύτερη φορά από τη χώρα μας.

Πρόκειται για έναν πολύ χαρισματικό ποδοσφαιριστή, σε νεαρή ηλικία, ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά και είναι ένα πολύ σημαντικό “όπλο” στα χέρια του Γιάννη Ζιάβα, ο οποίος δεν μπορεί παρά να χαίρεται με αυτή την εξέλιξη. Η επιθυμία της ΑΕΚ και του παίκτη ήταν κοινή για να συνεχίσουν να συμπορεύονται μαζί και ως εκ τούτου συμφώνησαν για να παραμείνει ο Πάνου στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Παραμένει και τη νέα σεζόν ο Πάνου!
Ο Κωνσταντίνος Πάνου θα αγωνίζεται και τη νέα περίοδο στην ομάδα μας παρά τις πολλές προτάσεις που είχε από ομάδες του εξωτερικού ! Έχοντας πανηγυρίσει ήδη ένα σουπερ καπ κι ένα πρωτάθλημα με τα κιτρινόμαυρα, ελπίζουμε κι ευχόμαστε να έρθουν ακόμη περισσότεροι τίτλοι την νέα περίοδο για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με καριέρα σε κορυφαίες ισπανικές ομάδες!”