Την πολύ καλή του αγωνιστική κατάσταση πιστοποίησε σε ένα ακόμη ματς ο Ερμής Ζωγράφου, ο οποίος για την 6η αγωνιστική επιβλήθηκε με 4-1 του Φαλήρου στο Χολίδειο. Βέβαια, θα πρέπει να τονιστεί ότι η ομάδα του Δημήτρη Πολποτίνη είχε αρκετές απουσίες, όμως πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε. Το τρίποντο εντέλει κατέληξε στο φορμαρισμένο συγκρότημα του Θανάση Τσακανίκα που ρολάρει παιχνίδι με το παιχνίδι και μετρά τρεις σερί νίκες.

Αρκετές χαμένες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες, με τους τερματοφύλακες να έχουν αρκετή δουλειά και τον Ερμή να είναι πιο αποτελεσματικός από τους νεοφώτιστους. Τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ για τους φιλοξενούμενους, ενώ για το Φάληρο τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Ντέλος. Το ημίχρονο είχε λήξει 3-1 υπέρ του Ερμή.

Ο Αλευράς στο 10′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Τσακανίκα και στο 13′ ήταν η σειρά του Γκρίτζαλη να πετύχει γκολ. Ο Βαρυπάτης στο 17′ σημείωσε το τρίτο τέρμα της ομάδας του, ενώ με απευθείας φάουλ σκόραρε ο Ντέλος. Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Μικρό “μαξιλαράκι” για τον Ερμή, αλλά όχι ένα σκορ ασφαλές.

Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκε μόλις ένα τέρμα και αυτό από τον Κολέντζο, με τον Πολύδωρο να σταματάει όσες επιθέσεις έκανε το Φάληρο και κράτησε το παθητικό του μόλις στο ένα τέρμα. Σε γενικές γραμμές και παρά τις απουσίες του Φαλήρου, έγινε ένα αρκετά καλό ματς και το πήρε η πιο έμπειρη και γεμάτη ομάδα.