Η νεοφώτιστη Λάρισα αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία ότι αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Μια επαρχιακή ομάδα που την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος και η ίδια παρουσιάζεται ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι.

Στον αγώνα με την Αθήνα ’90, αν και βρέθηκε πίσω με δύο γκολ, κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και θα μπορούσε να νικήσει αν στο τέλος το Καλτσέτο δεν πίεζε και κατάφερνε να ισοφαρίσει.

Η ομάδα του θεσσαλικού Κάμπου έφτασε τους 18 βαθμούς με ματς λιγότερο (αυτό με την Κόμπρα στην έδρα της), ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 33 και έχουν εξασφαλίσει εδώ και καιρό την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Γιάννη Βρόντου προηγήθηκε 2-0 χάρη στα γκολ των Ζιάκα και Αρτινού, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Τσιρογιάννη, με το 2-1 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Στο β’ 20λεπτο η Λάρισα όχι μόνο ισοφάρισε με τον Μανίκο, αλλά πέρασε και μπροστά στο σκορ με τον Δημόλιο.

Τα λεπτά κυλούσαν και η Αθήνα ’90 έπαιξε προς το τέλος με πέμπτο παίκτη, προκειμένου να σώσει την παρτίδα. Όπερ και εγένετο, αφού η τακτική έπιασε και δύο λεπτά πριν το φινάλε ισοφάρισε με τον Ντάρλα, με το 3-3 να μην αλλάζει ως την κόρνα της λήξης.