Ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο Final-4 του πρωταθλήματος της Futsal League και κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδό του στη Stoiximan Futsal Super Lesgue την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ορέστης Μεχίλλης μίλησε στο Futsalhellas.com για το μοναδικό επίτευγμα της ομάδας του, για το πώς ήρθε η άνοδος, για τις προπονήσεις στο μεσοδιάστημα, για τους στόχους της νέας σεζόν, αλλά και για το δικό του μέλλον.

Εξήρε τη δουλειά του Αυγουστίνου Κατσαρή, προπονητή του Πηγάσου, ενώ απάντησε και για το αν ο κορονοϊός επηρέασε την τελική έκβαση των αγώνων τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τρελάνατε κόσμο. Λίγοι σας περίμεναν και όμως πετύχατε κάτι μοναδικό. Πώς συνέβη; Ποιο ήταν το μυστικό;

“Θεωρώ πως το μυστικό για την επιτυχία μας ήταν το καλό κλίμα και η θέληση από όλους μας να κατακτήσουμε την άνοδο στην Α’ Εθνική, εφόσον ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για εμάς να ανέβουμε με τον τρόπο που διεξήχθη το πρωτάθλημα”.

Πόσο καλά δουλέψατε από τότε που επιστρέψατε στις προπονήσεις;

“Οι προπονήσεις που έκανε ο κύριος Κατσαρής ήταν πολύ καλές με βάση τον λίγο χρόνο που είχε για να προετοιμάσει την ομάδα. Οι προπονήσεις που κάναμε ταυτόχρονα σε κλειστό αλλά και ανοικτό γήπεδο μάς βοήθησαν, ώστε να είμαστε έτοιμοι και για τα δυο σαββατοκύριακα που ερχόντουσαν”.

Πήγατε στο Final-4 με στόχο την άνοδο ή προέκυψε στην πορεία βλέποντας τα αποτελέσματα να έρχονται;

“Ο αρχικός μας στόχος ήταν να κάνουμε όσο καλύτερη εμφάνιση μπορούμε και να είμαστε μια ομάδα που κανένας αντίπαλος δεν θα ήθελε να παίξει το διήμερο στο Καρπενήσι, αλλά όταν ήρθαν τα αποτελέσματα όλοι πιστέψαμε πως η άνοδος ήταν εφικτή”.

Ο κορονοϊός θεωρείς ότι επηρέασε; Για παράδειγμα είδαμε το Καρπενήσι να μην είναι όπως οι περισσότεροι θα περίμεναν.

“Σίγουρα ο κορονοϊός επηρέασε όλες τις ομάδες και αυτό φάνηκε. Θεωρώ πως το Καρπενήσι είναι ομάδα με πολλές δυνατότητες και υπό κανονικές συνθήκες μπορεί να φτάσει στο επίπεδο που πολλοί περίμεναν”.

Τι να περιμένουμε τη νέα σεζόν από τον Πήγασο; Πού μπαίνει ο πήχης;

“Σίγουρα ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και μια θέση στα πλέι οφ μαζί με μια καλή πορεία στο κύπελλο”.

Οι δικές σου φιλοδοξίες; Θα σε δούμε στον Πήγασο ή έχεις τα… ραντάρ σου ανοιχτά για προτάσεις;

“Οι πιθανότητες να είμαι στον Πήγασο του χρόνου είναι πολλές αλλά σίγουρα είμαι ανοικτός και σε νέες προτάσεις. Ακόμα και αν την νέα σεζόν δεν θα είμαι στον Πήγασο θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για όλα όσα έκαναν για εμένα και που μαζί καταφέραμε κάτι τόσο σημαντικό που πριν κάτι μήνες έμοιαζε σαν όνειρο”.