Ο Δούκας συμμετέχει στον προκριματικό γύρο του UEFA Futsal Champions League και το διάστημα 28 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί στη Γερμανία για την πρώτη θέση στον όμιλό του και την πρόκριση στο Main Round της διοργάνωσης (2-7 Οκτωβρίου).

Η ομάδα του Γιάννη Μοστριού θα αντιμετωπίσει την VFL 05 Hohenstein-Ernstthal, η οποία είναι και η οικοδέσποινα του τέταρτου γκρουπ, την KF Tirana και την Belfast United Club. Ο δρόμος είναι σχετικά βατός και ο ΑΣΕΔ έχει τις πιθανότητές του για να προχωρήσει στον θεσμό.

Τι γίνεται όμως από εκεί και πέρα; Τι θα συμβεί αν ο Δούκας περάσει από την πρώτη φάση; Σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε και στο Main Round, θα συμμετάσχει στο Path B, όπου στον 7ο όμιλο θα αγωνιστεί με τη Nikars Riga από τη Λετονία, η οποία είναι και η γηπεδούχος, αλλά και με το νικητή του 7ου και του 8ου ομίλου του Preliminary Round.

Στον 7ο όμιλο αγωνίζονται οι Record Bielsko-Biała (POL, γηπεδούχος), Varna City (BUL), Cardiff University (WAL), Racing Futsal Luxembourg (LUX) και στον 8ο οι Informatica Timişoara (ROU, γηπεδούχος), Lynx FC (GIB), Turkish champions tbc (TUR). Με δυο εξ αυτών και τη Nikars Riga θα παίξει ο Δούκας, αν όμως καταφέρει να προχωρήσει στον θεσμό.

Για τον Elite Round η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου και οι αγώνες το διάστημα 13-18 Νοεμβρίου, ώστε να προκύψουν οι ομάδες του Final-4 για τις ημέρες 25-28 Απριλίου. Μέχρι εκεί βέβαια υπάρχει πολύς δρόμος και σίγουρα δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα για καμία ομάδα, μεταξύ αυτών και του πρωταθλητή Ελλάδας.