Ο Στέφανος Σοϊλεμές είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αθλητικού Ομίλου ΑΟΔ  Κορυδαλλού που μπήκε φέτος στο πρωτάθλημα της Futsal League.

Ο 49χρονος προπονητής, ο οποίος έχει καθίσει και στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών (2008-2017), ενώ είναι και ομοσπονδιακός  από πέρυσι στην Εθνική beach soccer, πήρε στα χέρια του τις τύχες του νεοσύστατου σωματείου.

Είναι εκπαιδευτής προπονητών ποδοσφαίρου σάλας UEFA Coaching Programme και επίσης κάτοχος του διπλώματος UEFA Α και UEFA B Futsal. Ένας πολύ έμπειρος και καταξιωμένος κόουτς, ο οποίος αναλαμβάνει μια δύσκολη αποστολή. Να τονιστεί ότι διετέλεσε προπονητής τόσο του Μινώταυρου όσο και του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το τμήμα Futsal του Αθλητικού Ομίλου ΑΟΔ  Κορυδαλλού με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή  Σοϊλεμέ Στέφανο. Ο Σοϊλεμές Στέφανος γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1973 στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας.

Είναι εκπαιδευτής προπονητών ποδοσφαίρου σάλας UEFA Coaching Programme και επίσης κάτοχος του διπλώματος UEFA Α και UEFA B Futsal.

Από το 2008 έως το 2017 εργάστηκε ως ομοσπονδιακός προπονητής των Εθνικών ομάδων Ποδοσφαίρου Σάλας.
Από το 2012 έως το 2017 ανέλαβε και τις Εθνικές ομάδες Ποδοσφαίρου Άμμου. Από το 2021 έως και σήμερα αναλαμβάνει εκ νέου την Εθνική Ποδοσφαίρου Άμμου.

Σε συλλογικό επίπεδο στο ποδόσφαιρο σάλας διετέλεσε προπονητής του Μινώταυρου και του Παναθηναϊκού. Στο βιογραφικό του καταγράφει και την οργάνωση Ακαδημιών σε διάφορους συλλόγους ως τεχνικός σύμβουλος.

Την σεζόν 2021-22 στο ποδόσφαιρο οδήγησε με επιτυχία το Ανδρικό τμήμα του Αγίου Θωμά Π.Ο. σε άνοδο κατηγορίας. Επίσης πρόσφατα οδήγησε και την Εθνική Ποδοσφαίρου Άμμου στην κορυφαία Ελίτ λίγκα της Ευρώπης.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα πρόκληση της προπονητικής σου καριέρας!”.