Ένας από τους παλαιότερους Έλληνες διαιτητές στο ποδόσφαιρο σάλας, ο Πολύδωρος Άννινος, ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στην Καλλιθέα. Ένας άνθρωπος που έφτασε να είναι διαιτητής FIFA, επιστρέφει στη σάλα έπειτα από μια τριετία σε ένα εντελώς διαφορετικό πόστο, ελπίζοντας να τα καταφέρει.

Μετά τους κ.κ. Ασημακόπουλο και Κολοκυθά, είναι ο τρίτος πρώην διαιτητής που μπαίνει σε ομάδα από άλλο μετερίζι και η συμφωνία είναι ως το επόμενο καλοκαίρι με προοπτική ανανέωσης εφόσον όλα κυλήσουν κατ ευχήν. Ο ίδιος μίλησε στο Futsalhellas.com για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

“Ήμουν 16 χρόνια στη σάλα, τα τέσσερα διεθνής (2006-10). Μου έγινε πρόταση από τον κ. Βενετίου, με τον οποίο διατηρώ εξαιρετικές σχέσεις, μου έλειπε το άθλημα και αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση και να ασχοληθώ.

Θα είμαι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην ομάδα και τη διοίκηση, αλλά και τη διοίκηση με την Ένωση. Θα είμαι συνεργάτης με τον κ. Μαυράκη, ο οποίος είναι ένας πολύ αξιόλογος προπονητής. Εγώ θα έχω το εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Μου αρέσουν τα δύσκολα. Η Καλλιθέα μού έδωσε μια νέα προοπτική, γίνεται κάτι πολύ όμορφο και ελπίζω να βοηθήσω με την εμπειρία του τόσο την ομάδα όσο και το άθλημα, το οποίο αγαπάω πολύ.

Έχω να θυμάμαι μόνο καλά από τη σάλα. Τα κακά τα διαγράφω. Μου έκανε μόνο καλό η ενασχόλησή μου με τη διαιτησία”, είπε αρχικά ο κ. Άννινος και συνέχισε:

“Όσο για το άθλημα, βλέπω ότι γίνεται μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια από την διοίκηση της Ένωσης. Το άθλημα προοδεύει και έχει ανοδική πορεία. Όχι όση θα θέλαμε, διότι έχουν να γίνουν πολλά βήματα ακόμη. Βαδίζουμε όμως στο σωστό δρόμο.

Από εκεί και πέρα, εγώ θα βοηθήσω με τις εμπειρίες μου στη διαιτησία. Θα βοηθήσω και τα παιδιά με τους κανονισμούς και τη συμπεριφορά τους μέσα στο γήπεδο απέναντι σε διαιτητές και αντιπάλους”.