Η πανδημία του κορονοϊού εξακολουθεί να αποτελεί το Νο1 ιατρικό θέμα παγκοσμίως και φυσικά ο αθλητισμός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Μέσα σε όλα αυτά, επηρεάζονται και οι διοργανώσεις του ποδοσφαίρου σάλας, όπως είναι και τα προκριματικά του Champions League, στα οποία συμμετέχει και η πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Η UEFA έκανε γνωστό ότι αναβλήθηκε η κλήρωση για την προκριματική φάση της διοργάνωσης για τη σεζόν 2020-21, μιας και υπάρχουν πολλοί περιορισμοί που δυσκολεύουν πολύ την ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Στόχος είναι να γίνουν τα λιγότερα δυνατά ταξίδια και να μην υπάρχουν πολλές δυσκολίες για τις ομάδες που θα ταξιδέψουν στις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τον εκάστοτε όμιλο. Θυμίζουμε ότι πέρυσι η Ένωση είχε φιλοξενήσει όμιλο στο ΔΑΪΣ.

Το επόμενο διάστημα θα γίνουμε όλοι… σοφότεροι για το πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και πότε θα γίνουν οι αγώνες. Την περασμένη σεζόν ήταν στα τέλη Αυγούστου και τώρα έχουμε φτάσει 16 Σεπτεμβρίου και ακόμα δεν είναι καν γνωστή η ημερομηνία της κλήρωσης.

Ο κορονοϊός δημιουργεί πολλά προβλήματα, διότι πολλές χώρες εξακολουθούν να έχουν μεγάλο πρόβλημα, ενώ ακόμα και η Ελλάδα που εθεωρείτο από τους ασφαλέστερους προορισμούς, βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα δεύτερο κύμα, όπου τα κρούσματα είναι εκατοντάδες και στη ΜΕΘ βρίσκονται αρκετοί συμπολίτες μας. Σε άλλες χώρες η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη και γι’ αυτό η UEFA αδυνατεί ακόμα να βρει λύσεις.