Ένα απο τα μεγάλα ταλέντα του βραζιλιάνικου Futsal, o Douglas Nunes της Corinthians, είχε πέσει νεκρός στους δρόμους του Erechim. Aδελφός του γνωστου στους κόλπους της σάλας, του Betao και ένα απο τα ανερχόμενα πίβοτ της Βραζιλιάνικης Λιγκας (LNF), πυροβολήθηκε απο διερχόμενο όχημα την ώρα που στεκόταν έξω απο νυχτερινό μαγαζί και συζητούσε μαζί με άλλους συμπαίκτες του.

Η είδηση είχε πέσει σαν κεραυνός στον φουτσαλικό κόσμο και εχει σκορπίσει θλίψη στην τεράστια οικογένεια της Corinthians. Οι παίκτες της Corinthians απολάμβαναν το ρεπό τους και είχαν βγει το βράδυ για να διασκεδάσουν. Ο 27 χρονος φέρεται να διαπληκτίστηκε με κάποιον μέσα στο κλαμπ και στην έξοδο του ο δράστης τον περίμενε για να τον πυροβολήσει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο αθλητής πυροβολήθηκε τουλάχιστον τρεις φορές. Μία από τις βολές έπληξε το κεφάλι, κι αν και οι διασώστες έφτασαν αμέσως και εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Santa Terezinha δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή μιας και υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Γιατί επανερχόμαστε στην τραγική αυτή ιστορία; Διότι τον έκαναν μια πανέμορφη τοιχογραφία, ώστε τ’ όνομά του να μείνει πάντα χαραγμένο στις μνήμες όλων. Διότι η ιστορία του δεν πρέπει να ξεχαστεί ποτέ και το ότι έφυγε τελείως άδικα σε μικρή ηλικία. Η δουλειά που έγινε στην τοιχογραφία, είναι ομολογουμένως υπέροχη…

Eternizado no Bairro Jd. Grimaldi. Douglas Nunes#EternoD9

Δημοσιεύτηκε από Zona Técnica Futsal Portugal στις Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019