Ένα από τα μεγάλα ταλέντα του βραζιλιάνικου Futsal, o Douglas Nunes της Corinthians, είχε πέσει νεκρός στους δρόμους του Erechim. Aδελφός του γνωστού στους κόλπους της σάλας, του Betao και ένα από τα ανερχόμενα πίβοτ της Βραζιλιάνικης Λίγκας (LNF), πυροβολήθηκε από διερχόμενο όχημα την ώρα που στεκόταν έξω από νυχτερινό μαγαζί και συζητούσε μαζί με άλλους συμπαίκτες του.

Η είδηση είχε πέσει σαν κεραυνός στον φουτσαλικό κόσμο και έχει σκορπίσει θλίψη στην τεράστια οικογένεια της Corinthians. Οι παίκτες της Corinthians απολάμβαναν το ρεπό τους και είχαν βγει το βράδυ για να διασκεδάσουν. Ο 27χρονος φέρεται να διαπληκτίστηκε με κάποιον μέσα στο κλαμπ και στην έξοδο του ο δράστης τον περίμενε για να τον πυροβολήσει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο αθλητής πυροβολήθηκε τουλάχιστον τρεις φορές. Μία από τις βολές έπληξε το κεφάλι, κι αν και οι διασώστες έφτασαν αμέσως και εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Santa Terezinha δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή μιας και υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Γιατί επανερχόμαστε στην τραγική αυτή ιστορία; Διότι τον έκαναν μια πανέμορφη τοιχογραφία, ώστε τ’ όνομά του να μείνει πάντα χαραγμένο στις μνήμες όλων. Διότι η ιστορία του δεν πρέπει να ξεχαστεί ποτέ και το ότι έφυγε τελείως άδικα σε μικρή ηλικία. Η δουλειά που έγινε στην τοιχογραφία, είναι ομολογουμένως υπέροχη…

Eternizado no Bairro Jd. Grimaldi. Douglas Nunes#EternoD9

Δημοσιεύτηκε από Zona Técnica Futsal Portugal στις Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019