Με τον Ντέλο να είναι ο κορυφαίος του αγώνα και να σημειώνει τέσσερα τέρματα, το Φάληρο νίκησε εύκολα την Α.Ε. Καλαμάκι-Άλιμος με 7-3 για την 11η αγωνιστική της Futsal League και έφτασε τους 30 βαθμούς στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας την προέλασή της στο δρόμο για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Η ομάδα του Δημήτρη Πολποτίνη έφτασε τις δέκα νίκες, ενώ η ΑΕΚΑ έμεινε στους τέσσερις βαθμούς, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Οι γηπεδούχοι ήταν ευθύς εξ αρχής το φαβορί και κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι, χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που παλεύει όλα τα ματς.

Η Κόμπρα πήρε το τρίποντο απέναντι στην Αναγέννηση Θρακομακεδόνων και έφτασε τους 23 βαθμούς, αλλά σε δέκα αγώνες. Η ομάδα του Βύρωνα επιβλήθηκε με 7-2 και η Αναγέννηση έμεινε στους 13 βαθμούς, μετρώντας δυο παιχνίδια λιγότερα.

Τέλος, ο Αδέσποτος επικράτησε του ουραγού Διογένη Ολυμπιακού Χωριού με 5-2 και προσπέρασε την ομάδα των Θρακομακεδόνων, αλλά έχει δυο ματς παραπάνω. Οι γηπεδούχοι μετρούν 14 βαθμούς, ενώ ο Διογένης έμεινε στον έναν, μη έχοντας νίκη ως τώρα στο πρωτάθλημα.