Έκλεισε το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στη Stoiximan Futsal Super League με τον αγώνα ανάμεσα στο Νέο Ικόνιο και τον Ηνίοχο, όπου έγινε σε… δύο δόσεις. Νικήτρια ήταν η ομάδα του Περάματος με 8-2, τονίζοντας ότι ο αγώνας είχε ξεκινήσει την Δευτέρα (10/1), αλλά διακόπηκε ύστερα από 17 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα εξαιτίας νερού που έπεφτε στο κλειστό και έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο.

Το σκορ ήταν 4-1 εκείνη την στιγμή για το συγκρότημα των Καρασάββα – Ζάχου, συνεχίστηκε την Τρίτη (11/1) την ίδια ώρα όπως προβλέπει ο ΚΑΠ και το πέμπτο στον πίνακα Ικόνιο επικράτησε με 8-2, φτάνοντας στο δίκαιο τρίποντο και στους 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα έναντι πέντε των φιλοξενούμενων του Σταύρου Μαυράκη που είναι προτελευταίοι, στο +1 από τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής.

Στο 2′ ο Α. Κοντογεώργης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 4′ σκόραρε ο Ζαρίφης και πέτυχε ένα αυτογκόλ ο Διονέλλης. Στο 12′ ο Μαυράκης μείωσε για τον Ηνίοχο και τρία λεπτά μετά ο Λιώσης έγραψε το 4-1 για το Ικόνιο. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, καθώς την Τρίτη παίχτηκαν 2 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα.

Στο 30′ ήταν η σειρά του Καλλέργη να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, το 6-1 έγραψε ο Δ. Κοντογεώργσης, μείωσε ο Χριστόπουλος και ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα με τους Κουρκούτη και Χονδρουδάκη για το συγκρότημα από το Πέραμα που αποσπάστηκε τρεις πόντους από τη Σαλαμίνα.