Τους 20 βαθμούς έφτασε στο πρωτάθλημα το Νέο Ικόνιο, το οποίο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League επικράτησε με 7-3 του Πηγάσου στην Αγία Παρασκευή.

Οι γηπεδούχοι έμειναν στους 13 βαθμούς και την προτελευταία θέση και πλέον η τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου είναι διαδικαστική, καθώς απέχουν τουλάχιστον πέντε βαθμούς από τη Λάρισα και η διαφορά δεν καλύπτεται.

Η ομάδα του Αυγουστίνου Κάτσαρη, όπως και πέρυσι, θα διεκδικήσει την παρουσία της στα μεγάλα σαλόνια μέσα από τα μπαράζ. Την προηγούμενη χρονιά τα κατάφερε απέναντι στους Τράχωνες Αλίμου σε διπλά ματς.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο, όπου προηγήθηκαν με 3-1 (το σκορ ήταν 3-2 στο ημίχρονο) και είχαν φάσεις για περισσότερα γκολ, όμως στο δεύτερο η ομάδα του Περάματος κυριάρχησε, ήταν εμφανώς ανώτερη και πιο αποτελεσματική, με αποτέλεσμα να φτάσει στο τρίποντο με σχετική άνεση.

Οι Σούλης Κοτσώνης και Κοκκινίδης πέτυχαν τα γκολ του Πηγάσου, ενώ στον αντίποδα χατ τρικ σημείωσε ο Γκεγκάι, δύο ο Μπάμπαλης και από ένα οι Σιάνος και Κορακάκης. Στο καλό του διάστημα το Νέο Ικόνιο κυριάρχησε, πέτυχε πέντε αναπάντητα γκολ και πανηγύρισε μια νίκη που την χρειαζόταν.