Τρίτη, και πιθανόν τελευταία, ανακοίνωση εξέδωσε η Cobra AFC θέλοντας να επισημοποιήσει τις ανανεώσεις επτά αλλά και την απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών.

Ο σύλλογος του Βύρωνα συμφώνησε την ανανέωση συνεργασίας με τους Νταβρη, Κόγκα, Παντελάτο, Πατεράκη, Χούντσι, Θεοχάρη και Μπέκο.

Παράλληλα ανακοίνωσε την επιστροφή του Ορέστη Μεχίλλη όπου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής με τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής επιστρέφει στην Cobra με το βραβείο του MVP του περσινού Final-4 της Futsal League.

Επίσης προχώρησε στην απόκτηση του τερματοφύλακα Σπύρου Κεφάλα ο οποίος μετά από αποχή ετών επιστρέφει στο ποδόσφαιρο σάλας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΑΣΕ Δούκα και έχει συμμετοχή και με την Εθνική Ελλάδος το 2014.

Η διοίκηση της ομάδας, πριν την έναρξη του αγώνα της πρώτης αγωνιστικής, τίμησε και βράβευσε τον αρχηγό Λάμπρο Καραγιώργο για την πολυετή του παρουσία στον σύλλογο μετρώντας 70 συμμετοχές και 40 γκολ βοηθώντας σημαντικά την πορεία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Φίλιππος Κανταράκης.