Ο Γιάννης Μοστριός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ηνίοχου και έκανε την πρώτη του δήλωση στο Futsalhellas.com για την καινούργια σελίδα που ανοίγεται στην προπονητική του καριέρα. Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος για την πρόκληση που έχει μπροστά του και θέλει να φέρει εξέλιξη και επιτυχίες στην ομάδα.

“Είναι μια μεγάλη πρόκληση και τιμή για εμένα αυτή η ομάδα. Έχω παρακολουθήσει αρκετά την πορεία της φέτος, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους έφεραν την ομάδα έως εδώ, να αποτελεί μια από τις δυνάμεις της Σάλας”, μας είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και συνέχισε: “Έχουμε μεγάλη όρεξη για δουλειά, και όπως ήδη ξέρουν και τα μέλη της ομάδας, η χρόνια μας έχει ήδη ξεκινήσει. Μαζί με τον Βασίλη θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φέρουμε επιτυχίες, να εξελίξουμε ακόμα περισσότερο τον σύλλογο, αλλά και να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξε”.

Απευθυνθήκαμε και στον Νίκο Μητσόπουλο, ο οποίος μας είπε για μια συνεργασία με βάθος τριετίας: “Συμφωνήσαμε με έναν προπονητή που έχει μεγάλη εμπειρία, έχει κερδίσει τίτλους και έχει αποδείξει την αξία του. Βάλαμε κάτω το πλάνο για τα επόμενα 2-3 χρόνια, θέλουμε να εξελίξουμε τους νέους παίκτες, να πηγαίνουμε σε όλο και υψηλότερες θέσεις. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από φέτος σε όλους τους τομείς. Πολλή δουλειά, σκυμμένο κεφάλι και λίγα λόγια. Κάθε επιτυχία στο νέο μας προπονητή και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία στην οικογένεια του Ηνίοχου”.