Λίγες ημέρες μετά την διακοπή συνεργασίας του Δούκα με τον Κώστα Ρούπτσο, το προπονητικό δίδυμο των Γιάννη Μοστριού – Βασίλη Κουτσιλά έδωσε απόψε (18/11) τα χέρια με την διοίκηση του ΑΣΕΔ και αναλαμβάνει άμεσα την τεχνική ηγεσία των περσινών πρωταθλητών.

Ο Γιάννης Μοστριός είναι ο πρώτος προπονητής και ο Βασίλης Κουτσιλάς ο βοηθός του. Αμφότεροι επιστρέφουν στον πάγκο των μπλε ύστερα από δυόμισι χρόνια, έχοντας τότε ολοκληρώσει έναν τριετή κύκλο στο «τιμόνι» της ομάδας (2016-2019) κατά την διάρκεια του οποίου πανηγύρισαν 2 πρωταθλήματα Ελλάδας, 1 Κύπελλο Ελλάδας αλλά και δύο συμμετοχές σε προκριματικό όμιλο του UEFA Futsal Champions League.

Ο Γιάννης Μοστριός ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις: “Αναλαμβάνουμε μια πλήρη ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ και σπουδαία πορεία τα τελευταία δύο χρόνια, και αποτελεί μια πρόκληση για εμάς. Θα δουλέψουμε σκληρά να βοηθήσουμε στην εκπλήρωση των στόχων της, να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο τον πήχη και να φέρουμε τίτλους και επιτυχίες…”.

Ο Δούκας βρίσκεται ισόβαθμος με τον Παναθηναϊκό στην 2η θέση με 16 βαθμούς, στο -5 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Στόχος φυσικά δεν είναι άλλος από την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου.

Photo Credits: Σάιτ Δούκα