• Ολυμπιάδα Α.Π.
  • Νέο Ικόνιο
  • Μινώταυρος
  • Γ.Σ. Ηλιούπολης
  • Γυπαετοί
  • Υπερίων
  • Δούκας
  • Αθήνα '90
  • Αίας Παλλήνης
  • Ερμής Ραφήνας
  • ΑΕΚ
  • Αναγέννηση
  • Αιακός Σαλαμίνας
  • Ρέθυμνο
  • Σαλαμίνα
  • Πρωταθλητής
  • ΕΠΟ
  • ΠΕΠΣΣ
  • Αγγλικά
Dimitri Nicolaou Στα δέκα μέτρα...

→ «Κλικ» ΕΔΩ για την updated κατάταξη των σκόρερ της Α' Εθνικής
→ Άρχισε, έστω και σταδιακά, ο εμπλουτισμός των ρόστερ με τις φωτογραφίες των παικτών.

Editorial

Αφορμή για το εν λόγω editorial ήταν η βράβευση του Στέφανου Μιχάλη από την Αθήνα ’90 και θέλω να εκφράζω κάποιες ιδέες…

Διαβάστε περισσότερα...
Xάθηκε το τόπι
Παίρνει… διαζύγιο το «5»

Τον πλήρη διαχωρισμό του «5» από το κλασικό ποδόσφαιρο έχει ως στόχο η ΠΕΠΣΣ, καθώς από την επόμενη σεζόν η διοργάνωση των πρωταθλημάτων θα περάσει στα χέρια της, πάντα όμως υπό την αιγίδα της ΕΠΟ. Κατ’ ανάγκη πλέον θα υπάρχει το ασυμβίβαστο να μετέχει σωματείο στις νέες διοργανώσεις, το οποίο όμως δεν θα είναι εγγεγραμμένο στη δύναμη της Ένωσης σάλας, πλην των ΠΑΕ, σύμφωνα άλλωστε και με το καταστατικό της.
Για τον λόγο αυτό η ΠΕΠΣΣ προχωράει από τώρα στην ενημέρωση των σωματείων που παράλληλα με το φούτσαλ διατηρούν και τμήματα στο «11» τα οποία μετέχουν σε επίσημες διοργανώσεις.


Η ΠΕΠΣΣ βρίσκεται στη διαδικασία ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων σωματείων που παράλληλα με τη σάλα καλλιεργούν και το κλασικό ποδόσφαιρο. Όπως λέγεται υπάρχει το ασυμβίβαστο για μία ομάδα να μετέχει σε πρωταθλήματα  που διοργανώνονται από μία Ένωση, αλλά ταυτόχρονα να μην ανήκει στο δυναμικό της. Εννιά σωματεία ενημερώνονται και είναι τα: Γ.Σ. Ηλιούπολης, Νέο Ικόνιο, Άρης Βύρωνα, Πανελευσινιακή, Αθηναΐς, Γέρακας, Ρέθυμνο, Πάρνηθα και Σταυρός Καλυθιών Ρόδου.
Όσον αφορά τον Γ.Σ. Ηλιούπολης (ο οποίος είναι ΠΑΕ μετέχοντας στη Β’ Εθνική του «11») η διαδικασία είναι η απλούστερη από τις υπόλοιπες ομάδες. Όπως αναφέρει και το καταστατικό της ΠΕΠΣΣ, επιτρέπεται η συμμετοχή ομάδας που μόνο σε περίπτωση που είναι ΠΑΕ, δημιουργήσει (τροποποιώντας το καταστατικό) ερασιτεχνικό τμήμα ποδοσφαίρου σάλας, μία περίπτωση παρόμοια με της ΑΕΚ.
Το έγγραφο της ΠΕΠΣΣ προς τα σωματεία, προτείνει δύο τρόπους ώστε αυτά να μετάσχουν από τη νέα χρονιά στα οικεία πρωταθλήματα, εφόσον το επιθυμούν. Ο πρώτος είναι να τροποποιήσουν το καταστατικό τους διαγράφοντας το τμήμα κλασικού ποδοσφαίρου και στη συνέχεια να μεταφερθούν στην ΠΕΠΣΣ.
Ο δεύτερος τρόπος είναι οι ενδιαφερόμενοι να δημιουργήσουν ένα νέο σωματείο, το οποίο θα ασχολείται αποκλειστικά με το «5», θα εγγραφεί στην Ένωση, έχοντας αθλητές που θα βγάζουν δελτία μέσω της ΠΕΠΣΣ.
Πάντως, θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις από ορισμένα σωματεία, που παράλληλα με το «5» καλλιεργούν και το «11» και μάλιστα απασχολούν αθλητές (ειδικά στις υποδομές) και στα δύο αθλήματα. Η ΠΕΠΣΣ απέστειλε αυτή την περίοδο αυτό το έγγραφο ώστε να προετοιμάσει το έδαφος. Με το τέλος της τρέχουσας περιόδου, ωστόσο, η ΠΕΠΣΣ θα κάνει Γενική Συνέλευση και εκεί αναμένεται να συζητηθούν τα πάντα πριν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

3/2/2010 - futsalhellas.com

 

Σήμερα

08 / 02

  • Χρήστος Κολυμπίρης-Δούκας
  • Παναγιώτης Τσίπρας-Γυπαετοί
  • Παντελής Αμερικάνος-Γυπαετοί

Σύντομα

09 / 02

No birthdays

10 / 02

No birthdays