Δυο φιλικές αναμετρήσεις με αντίπαλο την Κύπρο έδωσε η Εθνική ομάδα των Νέων στο Κλειστό Γυμναστήριο “Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία” με συγκομιδή μια ισοπαλία και μια ήττα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει προκριθεί στην επόμενη προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων. Θυμίζουμε πως η γαλανόλευκη είχε βγει πρώτη με επτά βαθμούς στην πρώτη φάση με αντιπάλους τη Λιθουανία, την Ανδόρα και το Μαυροβούνιο.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι συνεχίζεται για την Εθνική, η οποία κοιτάζει πλέον το επόμενο βήμα με αντιπάλους όπως η Λευκορωσία, η Ρωσία και η Τσεχία και γι’ αυτό έδωσε αυτά τα δυο φιλικά, για την καλύτερη προετοιμασία των διεθνών μας για τους αγώνες το διάστημα 27-30 Μαρτίου επί ρωσικού εδάφους.

Το Σάββατο (9/3), η Εθνική ομάδα ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Κύπρο. Τα γκολ της ομάδας μας σημείωσαν ο Σπύρος Παπακώστας και ο Γιώργος Καράμπελας. Η αρχική πεντάδα αποτελείτο από τους εξής: Γεωργαντόπουλος, Καρύδας, Βαρυπάτης, Γούσης, Παπακώστας.

Σήμερα (10/3), στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της στη Λευκωσία, η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 4-2 από την αντίστοιχη της Κύπρου. Σκόρερ των τερμάτων της ελληνικής ομάδας ήταν οι Καρύδας και Χατζηφωτίου. Η αρχική πεντάδα αποτελείτο από τους εξής: Κατώπης, Λιώσης, Καρύδας, Χατζηφωτίου, Γούσης.

Θυμίζουμε την αποστολή της γαλανόλευκης: