Σε 5 ακόμη μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η ομάδα του Βύρωνα με σκοπό να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμη και δυνατή γίνεται από την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Μετά την αποχώρηση της Ολυμπιάδας Αγ. Παρασκευής τον περασμένο Οκτώβρη πολλοί ήταν οι παίκτες της που λόγω καραντίνας ή προσωπικών επιλογών δεν συνέχισαν ενεργά κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν. Παρόλα αυτά, 3 είναι οι παίκτες από την Σάντα αποφάσισαν εν τέλει να μετακομίσουν στον Βύρωνα σε αυτό το δεύτερο κύμα μεταγραφών των πρασινοκίτρινων. Τσατσούλης, Αλεξόπουλος Δ. και Τρουλιτάκης Δ. ανακοινώθηκαν και επίσημα από τον σύλλογο ενώ το μεταγραφικό ντεμαράζ δεν σταματάει εδώ.

Κουνίδης και Μπάτσας συμφώνησαν επίσης να γίνουν κάτοικοι Βύρωνα για την επόμενη σεζόν δίνοντας έτσι στον κ.Ράπτη ακόμα περισσότερες και αξιόπιστες επιλογές, κάτι που μόνο ευχάριστο πονοκέφαλο μπορεί να προκαλεί σε έναν προπονητή που έχει πληθώρα παικτών σε διάφορες θέσεις και θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά ένα μεγάλο ρόστερ όπως αυτό της Cobra. Οι 2 ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν στον Ηνίοχο που έχει χάσει αρκετούς από τους βασικούς του παίκτες σε σχέση με την περσινή σύνθεση της ομάδας.

Μην ξεχνάμε πως η Cobra είναι αδιαμφισβήτητα πολύ δραστήρια στο παζάρι των φετινών μεταγραφών καθώς στις αρχές Αυγούστου είχε προχωρήσει σε 3 ακόμα κινήσεις, πάλι με παίκτες από την Ολυμπιάδα Αγ. Παρασκευής, κάτι που φαντάζει λογικό καθώς ο κ. Ράπτης σίγουρα έχει πλήρη εικόνα για πολλούς από αυτούς από το πέρασμά του από τον πάγκο της Σάντα.