Ο Αντώνης Μάνος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ για δυο ακόμη χρόνια, καθώς ο Γιάννης Ζιάβας υπολογίζει πολλά στην αξία του και την εμπειρία του. Ο ίδιος μίλησε και στο Futsalhellas.com για την απόφασή του να συνεχίσει στην Ένωση, με την οποία έχει κατακτήσει τα δυο τελευταία πρωταθλήματα της Stoiximan.gr Futsal Super League.

“Για ακόμη 2 χρόνια ανανέωσε με την ομάδα μας ο Αντώνης Μάνος, ο ένας από τους αρχηγούς της αλλά και βασικός πρωταγωνιστής στην κατάκτηση των τελευταίων 2 πρωταθλημάτων! Ευχόμαστε στον Αντώνη να πανηγυρίσει πολλά ακόμη γκόλ και νίκες με την οικογένεια του στην εξέδρα!”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ, με την οποία γνωστοποίησε τη συμφωνία.

Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να μην απευθυνθούμε στον έμπειρο ποδοσφαιριστή. Αφού πρώτα μάς είπε ότι “είμαι πολύ χαρούμενος που συμφωνήσαμε με την ΑΕΚ και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κατακτήσουμε κάθε στόχο μας”, συνέχισε για τους στόχους της Ένωσης τη νέα σεζόν:

“Θέλουμε να επιστρέψουμε στη δράση. Μας έχει λείψει πολύ η ένταση των αγώνων. Όσο για τους στόχους μας, θέλουμε το νταμπλ, δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο. Από ‘κει και πέρα, θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή μας κατάσταση στα προκριματικά του Champions League και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Βέβαια, σημασία έχει να είμαστε όλοι υγιείς και να δούμε και πάλι αγώνες με κόσμο στα γήπεδα”.

Όσο για το πώς έφτασε στην απόφαση να παραμείνει στην ΑΕΚ, μας είπε πως “η ΑΕΚ είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην μέχρι σήμερα καριέρα μου. Με την ΑΕΚ κατέκτησα τους πρώτους μου τίτλους, έχω ζήσει μοναδικές στιγμές και μακάρι να είναι και η συνέχεια ανάλογη τα επόμενα χρόνια”.