Η νεοφώτιστη Λάρισα, έχοντας τη συμπαράσταση 150 φιλάθλων της που δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα, επικράτησε με 8-4 μιας από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League, του Ερμή Ζωγράφου.

Αυτό “μεγαλώνει” ακόμα περισσότερο το επίτευγμα των γηπεδούχων που έφτασαν τους 11 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές. Στους 20 έμειναν οι τέταρτοι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω τους αυτό το ματς, να ανασυνταχθούν και να κοιτάξουν τη συνέχεια, με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Στο πρώτο μέρος, η Λάρισα προηγήθηκε 2-0, μείωσε ο Ερμής και το 2-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν με δύο γκολ μπροστά, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, για να ακολουθήσουν τέσσερα αναπάντητα τέρματα για το 7-3. Ο Ερμής μείωσε, η Λάρισα έβαλε ακόμη ένα γκολ και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Μαυρομάτης σημείωσε τρία γκολ για τους νικητές, δύο ο Καρλιάμπας και από ένα οι Λιλολάρι, Μάνικος και Δημολιός. Στον αντίποδα, δύο τέρματα πέτυχε ο Κολέντζος και άλλα δύο ο Κουνταρδάς.

Photo Credits: Φίλοι Ποδοσφαίρου Σάλας – Futsal Λάρισας