Ο Kώστας Σπύρου βοηθός του γυμναστή της ElPozo Murcia, Ruben Herrero-Carasco, επιστημονικός συνεργάτης, και υπεύθυνος για τις μετρήσεις αξιολόγησης της φυσικής κατάστασης, την φυσική κατάσταση των παικτών αλλά και για τα συστήματα GPS της ομάδας ζει από μέσα με την Εl Pozo Murcia το όνειρο του τελικού του Champions League! Μας μίλησε για τις χρυσές στιγμές που ζει κι αυτός και όλος ο σύλλογος, και την ατέρμονη αναμονή του Κυριακάτικου τελικού όπου για πρώτη φορά στην ιστορία, δύο ισπανικές ομάδες θα αγωνιστούν για τον κορυφαίο τίτλο της ηπείρου.

Πώς προετοιμάζεται αυτές τις ώρες η ομάδα;

“Η ομάδα από πλευράς φυσικής κατάστασης βρίσκεται στο peak της, σύμφωνα με την δομή της προετοιμασίας και όπως είχε σχεδιαστεί και φαίνεται και από τους τραυματισμούς καθώς λείπει μόνο ο Felipe Valerio που τραυματίστηκε σε φιλικό, και θα βρίσκεται εκτός περισσότερο για λόγους ασφάλειας παρόλο που έχει ήδη επιστρέψει στις προπονήσεις”.

Το κλίμα;

“Το κλίμα είναι πολύ θετικό, σε ψυχικό, σωματικό και τακτικό επίπεδο. Υπάρχει σίγουρα μεγάλος ενθουσιασμός!”.

Οι σκέψεις σου για τον τελικό;

“Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, και για τις δυο ομάδες, γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και θα μετρήσει ποιός θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα και σίγουρα και η τύχη”.

Πες μας την σημασία για τον σύλλογο μπροστά στην ευκαιρία να σηκώσει το πρώτο Ευρωπαϊκό;

“Για το σύλλογο που είναι χρόνια στο futsal με πολλές επιτυχίες στο παρελθόν και για όλα τα μέλη είναι πολύ σημαντικό να σηκώσει αυτό το τρόπαιο. Έχουν δουλέψει πολλοί άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσει εδώ και σημαίνει πολλά η κατάκτηση αυτής της κορυφής!”.