Στο κλειστό του Κορυδαλλού και όχι του Λαυρίου θα δώσει τελικά τις μάχες του ο Δούκας στα προκριματικά του UEFA Futsal Champions League το διάστημα 24-27 Αυγούστου και συγκεκριμένα για τον 5ο όμιλο, με την εταιρεία OLI να αναλαμβάνει και πάλι την οργάνωση όπως και όλες τις προηγούμενες φορές, όπου ομολογουμένως τα πάντα κύλησαν άψογα και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από το επίπεδο.

Η πρωταθλήτρια Πολωνίας Piast Gliwice, η πρωταθλήτρια Μολδαβίας Nistru Chişinău και η πρωταθλήτρια Ισραήλ Technion Haifa θα βρεθούν απέναντι στην νταμπλούχα ομάδα του Γιάννη Μοστριού που πέρυσι έχασε την πρόκριση στη διαφορά των γκολ από την πρωταθλήτρια Αυστρίας και φέτος θέλει να πετύχει την υπέρβαση και να προχωρήσει. Ο Δούκας θέλει τον κόσμο στο πλάι του, να δημιουργήσει εξαιρετική ατμόσφαιρα και να σπρώξει τους παίκτες.

Θα πρέπει να τονιστεί πως κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας (πατήστε ΕΔΩ), με τα οποία ο κάτοχος μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες στην τιμή των 20 ευρώ, η τιμή εισιτηρίου για μια μέρα (2 αγώνες) ανέρχεται στα 10 ευρώ, ενώ έχουν προβλεφθεί ειδικές τιμές για προπονητές (15 ευρώ και για τις τρεις ημέρες) και 1+1 εισιτήρια για συγγενείς των αθλητών αλλά και γονείς των ακαδημιών. Για τους αθλητές των ακαδημιών αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά, το κόστος εισιτηρίου είναι μηδενικό (δωρεάν είσοδος).