Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στον Δούκα και τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΔΑΪΣ, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1 και να δείχνουν προφανώς ότι χρειάζονται χρόνο και παιχνίδια για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης ενόψει και των playoffs.

Βέβαια, δεν υπάρχει και πολύς χρόνος σε μια μαζεμένη σεζόν που θα ολοκληρωθεί σύντομα και με τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής. Ειδικές συνθήκες, ειδικές καταστάσεις και οι ομάδες είναι αναγκασμένες να προσαρμοστούν, προκειμένου να φτάσουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα και έπρεπε να φτάσουμε στο 30′ για να σημειωθεί το πρώτο γκολ για τον Δούκα με τον Φλώρο, ο οποίος έκανε το κλέψιμο, πλάσαρε ιδανικά με το δεξί και άνοιξε το σκορ. Σε ένα τέτοιο ματς, το ένα γκολ διαφορά ίσως να έμοιαζε και αρκετό για την ομάδα του Κώστα Ρούπτσου.

Όμως το τριφύλλι είχε τον τελευταίο λόγο. Δυο λεπτά μετά, η ομάδα του Στέφανου Σοϊλεμέ κέρδισε πέναλτι, ο Παούρης ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1. Το σκορ αυτό εντέλει έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Δούκα να φτάνει τους 28 βαθμούς και να μην έχει άλλο ματς στην κανονική περίοδο, ενώ οι πράσινοι έφτασαν τους 18, κοιτάζοντας πλέον το ντέρμπι με την ΑΕΚ.