Τη νέα χρονιά θα παίζει στη Superleague του ποδοσφαίρου σάλας. Η εντυπωσιακή φετινή σεζόν του ιστορικού Ηνίοχου έχει και συνέχεια βέβαια μέσω του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως κανείς δεν ξεχνά και το μεγάλο επίτευγμα της ανόδου. Ο στόχος επιτεύχθηκε και άπαντες στην ομάδα είναι πλήρως ικανοποιημένοι.

Τον περασμένο Φλεβάρη αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Β’ Ανδρών για τη σεζόν 2017-2018, πραγματοποιώντας μια πορεία… τρένο δίχως φρένα. Η ομάδα από το Γουδή είχε εξασφαλίσει τον τίτλο πριν από το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με την ΑΕ Καλαμακίου, το οποίο τελικά εξελίχθηκε στη φιέστα για την απονομή του τροπαίου, νικώντας με 14-0.

Να τονιστεί  ότι ήταν το δεύτερο πρωτάθλημα στη Β’ Ανδρών, ύστερα από εκείνο της περιόδου 2011-2012, αλλά επιθυμία όλων είναι η καθιέρωση στη μεγάλη κατηγορία και να μην βρεθεί ξανά στις πιο χαμηλές κατηγορίες.

Πλέον, κοιτάζει το ματς Κυπέλλου με τον Ερμή Ζωγράφου για την 8άδα του θεσμού. Αν νικήσει, περνάει στα ημιτελικά, όπου είναι και ο στόχος. Από ‘κει και πέρα, όλα είναι ανοιχτά. Ένα ένα τα βήματα, αλλά θα μιλάμε για πλήρως επιτυχημένη σεζόν με πορεία πρωταθλητισμού στη Β’, άνοδο και πρόκριση στην 4άδα του Κυπέλλου.