Μια σπουδαία πρωτοβουλία με την συμβολή της οικογένειας του εκλιπόντος , της Ολυμπιάδας Α.Π. και προσωπικά του Γ.Πάνου, και του Υποψηφίου Δημάρχου Γ.Μυλωνάκη θα λάβει χώρα την Κυριακή 31 Μαρτίου. Θα τιμηθεί η ζωή και το έργο του Ηλία Λιάρου, απο τους πρωτεργάτες της Ελληνικής Σάλας, που έφυγε περσι πρόωρα απο κοντά μας προδωμένος απο την καρδιά του.

Η σάλα θα δώσει κι αυτή το παρών σε αυτήν την εκδήλωση με τις ομάδες της Ολυμπιάδας και του Πλάτων να συμμετέχουν σε τουρνουά βετεράνων που θα ξυπνήσει μνήμες απο το παρελθόν όταν ο Ηλίας συμμετείχε σαν παίκτης και παράγοντας . Συμμετοχή θα έχουν και η ομάδα του Κολλεγίου Αθηνών(που επίσης συμμετείχε στο πρωτάθλημα σάλας) και η ομάδα των στενών φίλων του Ηλία “Blue Dogs”. Η εκδήλωση αυτή εχει ήδη μεγάλη ανταποκριση στον Δήμο Αγ. Παρασκευής όπου ο Ηλίας είχε πολλούς φίλους, και θα ειναι έντονη συγκινησιακά καθώς θα θυμίσει προσωπικές του στιγμές, και θα φέρει κοντά ξανα ανθρώπους που τον έζησαν.

Για τους παίκτες του Πλάτωνα που θα συμμετέχουν για να τιμήσουν τον φίλο και μάνατζερ τους, θα είναι μια ιδίαιτερη στιγμή καθώς θα είναι μια απο τις λίγες φόρες που εμφανίζονται σαν ομάδα μετά απο την διάλυση της ομάδας πριν απο 13 χρόνια. Η οικογένεια και οι διοργανωτές καλούν όλους τους φίλους της σάλας να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Ηλία που τόσο απότομα έφυγε περσι απο την ζωή αφήνοντας ενα μεγάλο κενό.

Kλειστό Γυμναστήριο Αγ. Παρασκευής (Αιγαίου Πελάγους & Νότου)

Ώρα έναρξης 16:00