Ιδανικά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League ο Παναθηναϊκός, ο οποίος για την 26η αγωνιστική επικράτησε με 8-5 του Νέου Ικόνιου στο κλειστό του Περάματος.

Οι πράσινοι του Γιάννη Ζιάβα τερμάτισαν στην 3η θέση με 49 βαθμούς και ως γνωστόν ανταμώνουν στα playoffs με τον Δούκα. Το πλεονέκτημα έδρας ανήκει στους μπλε και η πρόκριση για τους τελικούς κρίνεται στις τρεις νίκες. Θυμίζουμε ότι το άλλο ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Σαλαμίνα. Στην 7η θέση με 37 βαθμούς τερμάτισε το Ικόνιο που θα αγωνιστεί στα playouts.

Ο Παπακώστας άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′, ενώ ο Ποσίνκοβιτς στο 7′ έκανε το 2-0, για να μειώσει η ομάδα του Χαράλαμπου Συντζανάκη με τον Χονδρουδάκη στο 12. Ο Παπακώστας και πάλι στο 14′ διαμόρφωσε το 3-1, όμως ο Χονδρουδάκης στο 17′ και στο 18′ μετέτρεψε το σκορ σε 3-3. Ο Κατεβτσιάν έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Παναθηναϊκό με 4-3 και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 24′, ο Παπακώστας και πάλι έγραψε το 5-3, για να μειώσει ο Κυρίτσης στο 28′ σε 5-4. Στο 37′ ο Καραβίδας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-4 και στο 38′ ο Αυλωνίτης σφράγισε τη νίκη του Παναθηναϊκού, κάνοντας το 7-4. Ο Καραβίδας και πάλι έκανε το 8-4 στο 39′. Το μόνο που κατάφερε το Νέο Ικόνιο ήταν να μειώσει σε 8-5 με τον Κετίκογλου.