Το Futsalhellas.com επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Μινώταυρου, Παναγιώτη Κεραμμυδά, και  άκουσε τις απόψεις των ομάδων που ζητούν περισσότερο διάλογο και συντονισμό απο την ΠΕΠΣΣ  για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Futsal Super League με δεδομένο οτι υπάρχουν αρκετά ανοικτά θέματα.

Όπως αναφέραμε οι ομάδες Μινώταυρος,  Ολυμπιάδα,  Νέο Ικόνιο,  Φάληρο,  Καλλιθέα,  Σαλαμίνα, Εlite, και το Ρέθυμνο ετοιμάζονται να θέσουν προς συζήτηση το θέμα της υποχρεωτικής συμμετοχής στην κατηγορία Κ18, ώστε η Ένωση να άρει την απόφαση που έχει πάρει. Επιπροσθέτως όμως θα ζητηθεί να συζητηθούν και αρκέτα άλλα σημαντικά θέματα που εγείρονται και που χρίζουν άμεσης επίλυσης, όπως ανέφερε.

Τα θέματα αδειών γηπέδων, αναγνώρισης απο την ΓΓΑ, το οικονομικό που μοιάζει δυσβάστακτο για πολλές ομάδες, η διαχεριση των χορηγιών, τα play offs με το νέο format της μεταφοράς των νικών απο την κανονική περίοδο,  ειναι μερικά μόνο απο τα θέματα που όπως αναφέρει ο κος Κεραμμυδάς αποτελούν εμπόδια για πολλές ομάδες να οργανώσουν και χρηματοδοτήσουν την επόμενη σεζόν.

Το κυριότερο είναι να γίνει περισσότερο επικοδομητική κουβέντα και να ακουστούν οι προβληματισμοί απο τις ομάδες που θέτουν θέματα βιωσιμότητας και οφείλει η ΠΕΠΣΣ να λύσει πριν παρει αποφάσεις. Όλοι εμείς συναντηθήκαμε γιατι θέλουμε το καλό του αθληματος και στηρίζουμε την ανάπτυξη που θέλει να φέρει η διοίκηση, με σωστές και ρεαλιστικές προυποθέσεις όμως“, αναφέρει ο Π.Κεραμμυδάς.

Άμεσα θα σταλεί επιστολή στην ΠΕΠΣΣ που θα αναφέρει όλα τα θεματα και θα καλεί σε συνεδρίαση το Δ.Σ. με σκοπό να βρεθεί η χρυσή τομή.