Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία για τις προσθήκες του 2020 στο Ελληνικό Hall of Fame του Ποδοσφαίρου Σάλας! Πολλοί φίλοι του Αθλήματος αλλά και αναγνώστες του FutsalHellas.com έχουν ήδη εκδηλώσει την προτίμησή τους σε παίχτες, προπονητές και παράγοντες που ξεχώρισαν και περιμένουμε όλους όσους δεν το έχουν κάνει ακόμα να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή η οποία λήγει στις 10/10.

Πατήστε ΕΔΩ για να μπορέσετε να ψηφίσετε ηλεκτρονικά αλλιώς επικοινωνήστε μαζί μας στο info@futsalhellas.com.

Το 2018 και με αφορμή την συμπλήρωση των 20 χρόνων του ποδοσφαίρου σάλας στην Ελλάδα το FutsaHellas ζήτησε από τους φίλους του αθλήματος να επιλέξουν τις κορυφαίες προσωπικότητες που άφησαν το στίγμα τους στον χώρο αυτές τις πρώτες δύο δεκαετίες, κατα τη διάρκεια των οποίων η σελίδα μας ήταν πάντα κοντά να καταγράφει την επικαιρότητα και να προβάλει το όνειρο όλων μας να δούμε το ελληνικό futsal να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή που η “παρέα” των 16 μεγαλώνει και είναι έτοιμη να υποδεχτεί τέσσερα νέα μέλη! Η Τάξη του 2020  για το FutsalHellas Hall of Fame  αποτελείται από δύο παίκτες, έναν προπονητή και έναν παράγοντα οι οποίοι θα επιλεχθούν από όλους εσάς που με την ψήφο σας θα τιμήσετε ανθρώπους που αξίζει να βρίσκονται στην αφρόκρεμα της ιστορίας του Αθλήματος μας. To ψηφοδέλτιο που υπάρχει σε έντυπη και ψηφιακή μορφή, αποτελείται απο ονόματα υποψηφίων ανα κατηγορία που ήταν οι πρώτοι επιλαχόντες στην προηγούμενη ψηφοφορία. Κανείς μπορεί να προσθέσει και όποιον άλλον πληρεί τα κριτήρια επιλογής, γράφοντας το όνομα του.  Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί η ειδική βράβευση Hall of Fame “Life-Τime Achievement”, μια κατηγορία που δημιουργήθηκε λαμβάνοντας υπόψη την ανιδιοτελή προσφορά ορισμένων ανθρώπων που από το πόστο τους συνέβαλαν στην ανάπτυξη του αθλήματος, ο καθένας με τον τρόπο του και στο επίπεδο που μπορούσε, και αξίζει να τιμηθεί η προσφορά τους, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι, για να μαθευτεί η ιστορία τους και να εμπνεύσει τις νεότερες γεννιές να πράξουν το ίδιο.

Οι βραβεύσεις του Hall of Fame θα γίνονται κάθε δύο έτη απο εδώ και στο εξής, ενώ στην συμπλήρωση δεκαετίας θα προστίθενται και ένας διαιτητής και μια ομάδα.

Καλούμε όλο τον φουτσαλικό κόσμο να συμμετέχει ενεργά στην ψηφοφορία, τιμώντας με την ψήφο του το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Futsal στην χώρα μας.