Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η θρυλική Inter Movistar, με τα νέα που έρχονται από την Ισπανία να μην είναι διόλου ενθαρρυντικά για τον σύλλογο, αφού “πνίγεται” στα χρέη και βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η ομάδα της Μαδρίτης θα χάσει εννέα παίκτες από το ρόστερ της και κανείς δεν γνωρίζει το τι ξημερώνει για ένα κλαμπ που έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο ποδόσφαιρο σάλας.

Ο Ρικαρντίνιο ως γνωστόν αποχωρεί, συνεχίζοντας την καριέρα του στο Παρίσι, αλλά δεν είναι ο μόνος που θα φύγει, καθώς όλα τα βαριά πυροβολικά της θα κουνήσουν μαντήλι. Μάλιστα, στον Πορτογάλο οφείλονται πολλά χρήματα, ενώ ο ίδιος έχει καυτηριάσει και τη στάση που κράτησαν οι διοικούντες το διάστημα της πανδημίας.

Ο κορονοϊός χειροτέρεψε τα πράγματα για την Movistar, η οποία δεν μπορεί να μαζέψει την κατάσταση και το μέλλον προβλέπεται αβέβαιο, για να μην πούμε δυσοίωνο. Ουσιαστικά, η ομάδα πρέπει να “χτιστεί” από την αρχή και κανείς δεν ξέρει αν θα έχει τη δύναμη να το κάνει.

Όπως και να ‘χει, αυτό δεν είναι ένα καλό νέο για το futsal, ειδικά όταν μιλάμε για έναν κολοσσό του αθλήματος, που έχει κυριαρχήσει την τελευταία δεκαετία. Ας ελπίσουμε αυτό να μην είναι οιωνός για ανάλογα… κανόνια στο μέλλον.